• Real Estate

    Οι κινέζοι “σαρώνουν” παλαιά και νέα διαμερίσματα στον Πειραιά – Αγόρασαν 14 διαμερίσματα σε μία καινούργια πολυκατοικία!

    Πειραιάς (πηγή: hcg.gr)

    Πειραιάς (πηγή: hcg.gr)


    Δεν υπάρχει παλαιό ή νεότευκτο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά που πωλείται και να μην διεκδικείται από τους Κινέζους.

    Τα νέα ζευγάρια που επιθυμούν να αγοράσουν σπίτια στον Πειραιά για να βρίσκονται κοντά στους γονείς τους, βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με Κινέζους αγοραστές.

    Αυτό το φαινόμενο προκαλεί άνοδο των τιμών ανά τετραγωνικό μέτρο στον Πειραιά και προκαλεί προβλήματα στα νέα ζευγάρια που αναζητούν μόνιμη στέγη.

    Πριν από λίγες ημέρες, γνωστός εργολάβος του Πειραιά, αποκάλυψε στο Mononews, ότι κατασκεύασε μια νέα πολυκατοικία στην Νίκαια και τα 14 διαμερίσματα αγοράστηκαν από Κινέζους, οι οποίοι θα εγκατασταθούν τις επόμενες εβδομάδες.

    Επίσης, Κινέζοι αγοραστές εμφανίζονται και στην Σαλαμίνα και κυρίως στο κέντρο του Πειραιά, όπου οι τιμές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

    Όλο το καλοκαίρι, στις περισσότερες πολυκατοικίες του Πειραιά γίνονταν εργασίες επισκευής, λόγω του ότι οι Κινέζοι αγοραστές τους προχωρούν σε επισκευές των παλαιών διαμερισμάτων.

    Βεβαίως, υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες που ανακαινίζουν τα μικρά διαμερίσματα για να τα νοικιάζουν με βραχυχρόνια μίσθωση μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών.

    Διαβάστε ακόμη:

    Γαβρίλης: Η ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί στο 5ο Διαμέρισμα

    Δωρεάν σπίτια σε 2.500 νέους μέσω του προγράμματος «Κάλυψη»

    Huawei: Κατασκευάζει μυστικό δίκτυο εργοστασίων παραγωγής ημιαγωγών για την παράκαμψη των κυρώσεων



    ΣΧΟΛΙΑ