Σημαντικές ευκαιρίες σε ακίνητα προς πλειστηριασμό

Δημοσιεύτηκε:

To landea.gr είναι η μόνη πλατφόρμα στην οποία θα βρείτε την πλήρη λίστα ακινήτων προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων ακινήτων και χρήσιμες πληροφορίες.

Κάθε μήνα διενεργούνται πάνω από 2.500 πλειστηριασμοί ακινήτων, στην Ελλάδα πολλοί από τους οποίους αποτελούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Το Landea.gr είναι η μοναδική online υπηρεσία που παρουσιάζει τα περίπλοκα έγγραφα των πλειστηριασμών ακινήτων σε μορφή απλών αγγελιών ακινήτων, πλούσιων σε φωτογραφίες και πληροφορίες, ώστε να είναι εύκολη η ενημέρωση και η συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Πρόκειται για τη μόνη πλατφόρμα στην Ελλάδα που περιέχει την πλήρη λίστα ακινήτων προς πλειστηριασμό με καθημερινές προσθήκες νέων ακινήτων και αναλυτικές, χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά. Ήδη σήμερα το Landea.gr δέχεται πάνω από 360.000 επισκέψεις σε μηνιαία βάση από ενδιαφερόμενους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ένα ακίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες τους.

Τα βασικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στον ενδιαφερόμενο αγοραστή το Landea.gr είναι:

– Ελεύθερη πρόσβαση στη μοναδική υπηρεσία στην Ελλάδα που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ακίνητα που είναι σε διαδικασία πλειστηριασμού.

– Εύκολη αναζήτηση η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βρει τα ακίνητα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί, επιλέγοντας με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν στο είδος ακινήτου, την περιοχή, τον όροφο, τα τετραγωνικά μέτρα, την τιμή εκκίνησης κ.α.

– Πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, με εξωτερικές φωτογραφίες, πληροφορίες για τη γειτονιά, την εγγύτητα στάσεων ΜΜΜ, σχολείων, σούπερ-μάρκετ κ.α.

– Καθημερινές ενημερώσεις που λαμβάνουν μέσω email οι εγγεγραμμένοι χρήστες για όλα τα νέα ακίνητα σε πλειστηριασμό, ώστε να μην χάνουν καμία επενδυτική ευκαιρία.

Τα 8 πιο δημοφιλή ακίνητα αυτού του μήνα:

Νεόδμητο διαμέρισμα 91 τμ 3ου ορόφου στο Νέο Ψυχικό, με  πρώτη προσφορά 201.000 €| Landea.gr

Διαμέρισμα 117 τμ 5ου ορόφου, στην Τσιμισκή και Καρόλου Ντήλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, με πρώτη προσφορά 326.000€| Landea.gr

Συγκρότημα από 9 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα με συνολικό εμβαδό 588 τμ στην Πάρο, με  πρώτη προσφορά 888.000 €| Landea.gr

Γραφείο 107 τμ 2ου ορόφου στην Ερμού (Σύνταγμα), με  πρώτη προσφορά 220.000 €| Landea.gr

Βιομηχανικό ακίνητο 1.441 τμ στο Μοσxάτο, σε οικόπεδο 631.80 τμ, με πρώτη προσφορά 495.000€| Landea.gr

Παραλιακό διαμέρισμα 80 τμ 3ου ορόφου, Στρατηγού Καλάρη στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης κοντά στο Λευκό Πύργο, με πρώτη προσφορά 326.000€| Landea.gr

Διαμέρισμα 73 τμ, 2ου ορόφου, στο κέντρο της Αθήνας (Κάραβελ), με πρώτη προσφορά 88.000€| Landea.gr

Διαμέρισμα 72 τμ, 2ου ορόφου, πρόσοψης στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Άνω Πόλη, με πρώτη προσφορά 63.200€| Landea.gr

Για να δείτε τα ακίνητα–ευκαιρίες σε όλη την Ελλάδα πατήστε εδώ>>

Ενημερώσου πρώτος/η για τα νέα ακίνητα

Όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται άμεσα για τις ευκαιρίες ακινήτων από το Landea.gr, αρκεί να κάνουν δωρεάν εγγραφή. Με αυτό τον τρόπο, θα λαμβάνουν ενημερωτικά e–mails με όλα τα νέα ακίνητα προς πλειστηριασμό που πληρούν τα κριτήρια που έχουν επιλέξει.

Χρειάζονται μόνο 3 απλά βήματα:

Εγγραφή με τη συμπλήρωση στοιχείων στη φόρμα που υπάρχει στο Landea.gr

Επιλογή κριτηρίων για την πραγματοποίηση αναζήτησης (π.χ. Κατοικίες στο Παλαιό Φάληρο με αρχική τιμή κάτω από 150.000€)

Αποθήκευση της αναζήτησης ώστε να αποστέλλονται καθημερινά με email τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχουν επιλεγεί

Αυτή τη στιγμή, στο Landea.gr υπάρχουν καταχωρημένα πάνω από 11.000 ακίνητα προς πλειστηριασμό. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά, με ευκαιρίες που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες αγοραστών και είναι προσβάσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Προτού αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε έναν πλειστηριασμό, καλό θα ήταν να γίνει εκτενέστερος έλεγχος του ακινήτου που σας ενδιαφέρει από νομικό ή/και μηχανικό.