• Real Estate

    BriQ Properties: Επενδύει σε αυτοτελές κτίριο γραφείων στον Πειραιά-Στα €2,1 εκατ. το τίμημα

    • NewsRoom
    BriQ Properties: Σημαντική αύξηση κερδών και EBITDA στο 9μηνο

    Άννα Αποστολίδου: Διευθύνουσα Σύμβουλος BriQ Properties


    Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 11/02/2021 προχώρησε στην αγορά αυτοτελούς κτιρίου γραφείων με ισόγειο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δημητρίου Γούναρη 3 στον Πειραιά.

    Το κτίριο αποτελείται από ισόγειο κατάστημα, πέντε ορόφους γραφείων και υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους και έχει συνολική επιφάνεια 2.428 τ.μ., εκ των οποίων η ανωδομή είναι 2.334 τ.μ.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο, μόλις 250 μέτρα από την Ακτή Ποσειδώνος, και είναι πλήρως μισθωμένο σε εταιρεία κατασκευής και εμπορίας ναυτιλιακών ειδών.

    Το τίμημα για την παραπάνω αγορά ανήλθε σε δύο εκατομμύρια εκατό χιλιάδες ευρώ (€2.100.000) και η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από δανεισμό της Εταιρείας.

    Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, κα. Άννα Αποστολίδου, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την νέα επένδυσή μας στον Πειραιά. Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι σε περίοπτη θέση στο λιμάνι του Πειραιά και προσφέρει καλή απόδοση και δυνατότητα για υπεραξία στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας».

    Διαβάστε επίσης

    Ακίνητα Logistics: Ο μεγάλος ωφελημένος της πανδημίας – Ακτινογραφία του κλάδου από την Geoaxis

    BriQ Properties: Eπένδυσε το σύνολο των αντληθέντων κεφαλαίων της ΑΜΚ

    Στην BriQ Properties το 80% της Sarmed Warehouses



    ΣΧΟΛΙΑ