ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «BRIQ PROPERTIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ανακοινώνει ότι επένδυσε το σύνολο των αντληθέντων κεφαλαίων της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.
Συγκεκριμένα τα προς επένδυση αντληθέντα κεφάλαια ύψους € 47,4 εκ. (μετά την αφαίρεση δαπανών έκδοσης και λοιπών εξόδων) χρηματοδότησαν την υλοποίηση -κατά χρονολογική σειρά- των κάτωθι επενδύσεων (1) :
BriQ Properties: Eπένδυσε το σύνολο των αντληθέντων κεφαλαίων της ΑΜΚ

(1) Η Εταιρεία σύμφωνα με την από 30.03.2020 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της περί μερικής αλλαγής χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων, χρησιμοποίησε τον Απρίλιο 2020 μέρος των αντληθέντων κεφαλαίων (€ 12,6 εκ) για την αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού. Τα ποσά αυτά αναλήφθηκαν εκ νέου με νεότερο δανεισμό τον Δεκέμβριο 2020 για να ολοκληρωθούν οι πιο πάνω αναφερόμενες αγορές.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για την είσοδο του γαλλικού ομίλου Meridiam στην εταιρεία GSI
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας
- Eurostat: Η Βουλγαρία πρώτη στην ΕΕ στην καθημερινή χρήση καπνού η προϊόντων νικοτίνης – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Νέες «βολές» Γεωργιάδη: Η γνωμοδότηση της Γραμματέως Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Ανδρουλάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.