• Real Estate

    Άλλαξαν χέρια τα ακίνητα του Δημήτρη Γ. Μαύρου

    • NewsRoom
    Δημήτρης Γ. Μαύρος

    Δημήτρης Γ. Μαύρος


    Μέσω πλειστηριασμού κατέληξαν σε νέο αγοραστή τα ακίνητα του επικεφαλής της PRC Consulting (μητρική της δημοσκοπικής MRB), Δημήτρη Γ. Μαύρου.

    Επισπεύδουσα των πλειστηριασμών των κατοικιών στην Εκάλη ήταν η DoValue, (ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της “Cairo No III Finance Designated Activity Company). Το ένα από τα δύο οικόπεδα επί της οδού Ρόδων, όπου συμπεριλαμβάνεται οικία, έχει έκταση 1.125 τετραγωνικά μέτρα. Στο οικόπεδο αυτό, βάσει τίτλου κτήσεως, υπάρχει ισόγεια οικία, η οποία αποτελείται από τέσσερα κύρια δωμάτια και λοιπούς βοηθητικούς χώρους 120 τ.μ. και υπόγεια μικρή αποθήκη εμβαδού περίπου 9 τετραγωνικών μέτρων.

    Με αρχική τιμή εκκίνησης το ποσό των 800.000 ευρώ, το σπίτι φέρεται να προσέλκυσε το επενδυτικό ενδιαφέρον, αφού κατακυρώθηκε έναντι 1,25 εκατομμυρίων ευρώ, με τους υποψηφίους αγοραστές να εξαντλούν το περιθώριο των δύο ωρών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

    Το δεύτερο έχει επιφάνεια 1.101 τετραγωνικών μέτρων και εντός του υπάρχει κτίσμα δύο ορόφων εμβαδού 286,54 τ.μ.. Σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις αποτελείται από υπόγειο 259,29 τ.μ., ισόγειο 226,98 τ.μ. και πρώτος όροφος 190,08 τ.μ.. Η τιμή κατακύρωσης ξεπέρασε σημαντικά την τιμή πρώτης προσφοράς. Η κατοικία εκποιούταν έναντι 1,03 εκατ. ευρώ και τελικά άλλαξε χέρια έναντι 1,51 εκατομμυρίων.



    ΣΧΟΛΙΑ