• Public

    Το Πάσχα δεν ανήκει μόνον στα βαφτιστήρια!


    Ποιος είπε ότι το Πάσχα είναι μόνο για τα παιδιά; Ναι, εντάξει, τα παιδιά έχουν μία προτεραιότητα, γιατί παιδιά είναι και περιμένουν πώς και πώς τα δώρα τους από τους νονούς τους. Αλλά δηλαδή κι εμείς οι μεγαλύτεροι δεν έχουμε ψυχή; Κι εμείς μεγάλα παιδιά είμαστε στο κάτω-κάτω! Και ποιος δεν θα ήθελε να ξαναζήσει αυτό το αίσθημα ενθουσιασμού όταν περιμέναμε και τελικά ανοίγαμε τα πασχαλινά μας δώρα;

    Η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά μέχρι πρότινος. Όταν όμως πήγα την περασμένη εβδομάδα να αγοράσω τη λαμπάδα και το δώρο του βαφτιστηριού μου και έριξα μια ματιά γύρω μου, τότε μου ήρθε η ιδέα: αυτό το Πάσχα δεν θα είναι μόνο για τα βαφτιστήρια! Θα το αφιερώσω και στον αδελφό μου τον Θάνο, και στον κολλητό μου τον Δημήτρη (που έχει και γενέθλια μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα), και στον συνάδελφό μου τον
    Μανώλη, και στην ξαδέλφη μου τη Βασιλική, αλλά και σε μένα!

    Γι’ αυτό αποφάσισα στο φίλο μου τον Δημήτρη, που λατρεύει την φωτογραφία, να του πάρω την DSLR Nikon D3400 & 18-105 VR & Τσάντα Μεταφοράς Nikon & Τρίποδο Hama & Σετ Καθαρισμού Hama, ένα μοναδικό πακέτο διαθέσιμο στα καταστήματα Public. Με αυτή τη μικρή, ελαφριά και ταυτόχρονα ισχυρή DSLR των 24.2 megapixel ο Δημήτρης θα μπορεί να τη μεταφέρει εύκολα παντού και να απαθανατίζει τις αγαπημένες του στιγμές.

    Στην ξαδέλφη μου τη Βασιλική, που με τρελαίνει κάθε φορά με το «τι επιτραπέζιο θα παίξουμε απόψε με τα παιδιά», αποφάσισα να της κάνω δώρο το επιτραπέζιο Cortex Kids, μια πραγματική πρόκληση για το μυαλό των παιδιών, αλλά και το δικό μας, αφού όλοι μαζί θα διαγωνιστούμε σε δεξιότητες σκέψης, μνήμης και ταχύτητας!

    Από την άλλη ο Μανώλης, ταγμένος εργένης, πιστεύω ότι θα έβρισκε τον απόλυτο πρωινό του σύντροφο μέσα από την Καφετιέρα Delonghi Nespresso Inissia – Cream, για ένα απολαυστικό πρωινό.

    Για τον μεγαλύτερό μου αδελφό, που δεν λέει όμως να μεγαλώσει, θα επιλέξω το DJI Mavic Air Τηλεκατευθυνόμενο Drone με 4K Κάμερα για να παίζει όταν θέλει να νιώθει και πάλι παιδί!

    Το καλύτερο όμως το φύλαξα για το τέλος. Το δικό μου δώρο… ένα Laptop Asus VivoBook Flip TP203NA-BP063T – 11.6″ το οποίο να με βγάζει ασπροπρόσωπη είτε στη δουλειά είτε στα ταξίδια μου.

    Φυσικά, σε όλους μας θα πάρω και από ένα πασχαλινό αυγό. Έτσι, για να νιώσουμε όλοι όπως τότε!

    Και όλα αυτά μπορώ να τα βρω στο Public.gr, από την άνεση του σπιτιού μου, ή σε ένα από τα 54 καταστήματα Public!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είστε νονός ή νονά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός αγοράς λαμπάδας για τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #GirlsEdition

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #BoysEdition

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ήμουν παιδί και περίμενα το Πάσχα…



    ΣΧΟΛΙΑ