• Public

    Όταν ήμουν παιδί και περίμενα το Πάσχα…


    Το Πάσχα είναι μία από τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων, και όχι άδικα, αφού τα συνδυάζει όλα: έχει τα δικά του πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά, έχει τις όμορφες παραδόσεις του, ενώ είναι και μία ιδανική ευκαιρία να έρθει πιο κοντά η οικογένεια, περνώντας χρόνο μαζί και -γιατί όχι;- κάνοντας κι ένα ταξίδι στην ύπαιθρο. Όμως τι θα ήταν το Πάσχα χωρίς τα δώρα του;

    Από παιδί, το Πάσχα δεν το είχα συνδυάσει με το αρνί ή με τα σοκολατένια αυγά, αλλά με τις λαμπάδες. Περίμενα κάθε χρόνο με λαχτάρα τη μέρα που θα ερχόταν η νονά μου στο σπίτι για να μου φέρει τη λαμπάδα, και φυσικά μαζί με τη λαμπάδα και κάποιο δώρο, που κάθε χρόνο ήταν ξεχωριστό. Την αγαπούσα τη νονά μου επειδή ήταν πάντα καλή μαζί μου, αλλά κυρίως την αγαπούσα επειδή πάντα φρόντιζε να μη με απογοητεύει το Πάσχα.

    Όταν ήρθε η ώρα να γίνω κι εγώ νονός, ακολούθησα το παράδειγμά της. Ξέρω ότι η βαφτιστήρα μου, όπως κι εγώ τότε, περιμένει με ανυπομονησία τα δώρα της κάθε Πάσχα, και ξέρω ότι δεν πρέπει να την απογοητεύσω. Και δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα δεν την έχω απογοητεύσει ποτέ, έστω κι αν έχει χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να ψάχνω για μέρες ολόκληρες το ιδανικό δώρο γι’ αυτήν. Χαλάλι της!

    Αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα: τη… ζηλεύω κάπως. Δηλαδή εγώ τώρα που μεγάλωσα δε δικαιούμαι ένα δώρο τώρα το Πάσχα; Οπότε το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, και αποφάσισα φέτος μαζί με το δικό της δώρο, να πάρω και ένα δώρο για μένα. Κι έτσι πήγα στα πιο κοντινά μου Public, τον σταθερό μου προορισμό για δώρα, και βρήκα τόσες πολλές επιλογές που δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!

    Ξεχώρισα όμως αυτά:

    Xiaomi Redmi Note 4X 64GB Χρυσό Smartphone

    Ένα υψηλής ποιότητας 4G Smartphone με λειτουργία Dual Sim σε προσιτή τιμή! Tο Xiaomi Redmi Note 4x Dual Sim, με λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος για απόλυτη ασφάλεια της συσκευής! Η οθόνη Full HD IPS των 5.5 ιντσών, o οκταπύρηνος επεξεργαστής με 4GB RAM, το εξαιρετικό ηχείο και η υποστήριξη δικτύων 4G LTE, θα μου προσφέρουν καθημερινά μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη εμπειρία χρήσης! Για το τέλος, οι δύο κάμερες 13 Megapixel και 5 Megapixel, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, είναι ιδανικές για φωτογραφίες, selfies αλλά και βιντεοκλήσεις με φίλους.

    Samsung Galaxy A8 32GB Orchid Grey Dual Sim Smartphone

    Μία εξαιρετική συσκευή για high-end χρήστες, το smartphone Samsung Galaxy A8 είναι αρκετά ισχυρό για να καλύψει πολλά περισσότερα από την καθημερινότητά, και εξαιρετικά ευέλικτο. Διαθέτει μεγάλη και ευκρινή οθόνη Super AMOLED FHD+ στις 5.6′ με τέλεια αντίθεση χρωμάτων, ενώ ξεχνάει τα όρια: η οθόνη καταλαμβάνει όλο το εμπρόσθιο μέρος. Κρύβει μέσα του έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2 GHz & 1.6 GHz και 4GB RAM, ενώ διαθέτει χωρητικότητα 32GB επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 256GB σε ξεχωριστή θύρα. Η Dual Front Camera (16 & 8 MP) κάνει δυνατή την αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα της συσκευής, ενώ επίσης διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για επιπλέον τρόπους προστασίας της συσκευής. Μια premium πρόταση της Samsung σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

    Action Camera Nilox Evo 360 WiFi

    Oλοκληρωμένη θέαση 360 μοιρών σε ανάλυση Full HD, με την action camera Nilox Evo 360. Με φακό 360 μοιρών, με τεράστιο εύρος θέασης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποκτούν «αέρα» ποιοτικής 360 απεικόνισης, τα οποία βέβαια, μπορείς να απολαύσεις και με ένα VR headset για να… «βυθιστείς» στα όσα τράβηξες!

    Laptop Quest Combo 2in1 V113-BK – 11.6″

    Tο Quest Combo 2in1 V113-BK είναι ένα laptop ευέλικτο, αξιόπιστο και πάνω απ’ όλα πολύπλευρο που θα σε συνοδεύσει στις καθημερινές σου αναζητήσεις. Είναι εξοπλισμένο με όσα χρειάζεσαι για να μην χάνεις λεπτό από την καθημερινότητά σου, είτε πρόκειται για ελαφριές εφαρμογές γραφείου, είτε για απλή χρήση όπως το σερφάρισμα στο internet. Ανήκει στην κατηγορία των “2 in 1”, των μηχανημάτων δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία τόσο στον ρόλο του laptop, όσο και σε αυτόν του tablet. Οι μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά, την ώρα που χάρη στο άψογο προφίλ συνδεσιμότητάς του, όπου κι αν το πας, αυτό θα παραμείνει μέσα σ’ όλα!

    Επισκέψου και εσύ ένα κατάστημα Public και νιώσε ξανά παιδί!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είστε νονός ή νονά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός αγοράς λαμπάδας για τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #GirlsEdition

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #BoysEdition

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Πάσχα δεν ανήκει μόνον στα βαφτιστήρια!



    ΣΧΟΛΙΑ