• Public

    Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #GirlsEdition


    Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και η στιγμή που θα πρέπει να δώσετε τη λαμπάδα στο βαφτιστήρι σας είναι κοντά. Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν τις αγορές τους τελευταία στιγμή, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Η λύση φέτος το Πάσχα είναι απλή και ακούει στο όνομα Public. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το public.gr ή ένα από τα 54 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο, για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ιδανική λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας.

    Παρακάτω θα βρείτε έναν μικρό οδηγό αγοράς για εσάς που θέλετε να αγοράσετε πασχαλινές λαμπάδες στο κορίτσι βαφτιστήρι σας και να το εκπλήξετε ευχάριστα φέτος το Πάσχα.

    Στα Public θα βρείτε μια σειρά από λαμπάδες, που δεν θα αφήσουν παραπονεμένο κανένα κορίτσι. Λαμπάδες Ty Benie Boos, με τα αγαπημένα χνουδωτά κουκλάκια, λαμπάδες Frozen, Barbie, Regal Academy για τις πιο μικρές ηλικίες και λαμπάδες Synchronia, με διακριτικά και όμορφα διακοσμητικά όπως πεταλούδες, μπρελόκ και διάφορα πρωτότυπα στολίδια σε τιμές από 9.99€ έως 19.99€, είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που θα βρείτε. Φυσικά, για ένα πιο πληθωρικό δώρο, μπορείτε να συνδυάσετε τη λαμπάδα της επιλογής σας με κάτι ακόμη, όπως ένα πασχαλινό αυγό με τον αγαπημένο της ήρωα. Η Μάσα και ο αρκούδος, η Ντόρα η Εξερευνήτρια ή η Πέππα το γουρουνάκι είναι μόνο μερικές επιλογές.

    Συγχρόνως, στα Public, είτε online είτε σε φυσικό κατάστημα, μπορείτε να βρείτε πασχαλινά βιβλία, παζλ, κούκλες ή καλλιτεχνικές δημιουργίες και παιχνίδια χειροτεχνίας αλλά και διασκεδαστικά επιτραπέζια. Το επιτραπέζιο Cortex Kids είναι μια πραγματική πρόκληση για το μυαλό των παιδιών ηλικίας 6+, αφού διαγωνίζονται σε δεξιότητες σκέψης, μνήμης και ταχύτητας!

    Αν η βαφτιστήρα σας είναι μικρότερη, το επιτραπέζιο Τυροπαγίδα είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3+ αφού το συγκεκριμένο ενισχύει τη διαπροσωπική και τη σωματική ευφυΐα, σύμφωνα με τον καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών της Gordon Hellas, που έχουν υιοθετήσει τα καταστήματα Public.

    Αν πάλι η βαφτιστήρια σας είναι μεγαλύτερης ηλικίας και φαν της τεχνολογίας και των gadgets τότε δεν έχετε παρά να της αγοράσετε την ιδιαίτερη Camera Fujifilm Instax Mini 8 Minions Edition, σχεδιασμένη στην εικόνα των Minions, των αξιολάτρευτων σκανδαλιάρικων πλασμάτων από το Despicable Me (Εγώ ο Απαισιότατος).

    Σε όποια επιλογή από τις παραπάνω κι αν καταλήξετε, το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό Πάσχα θα μείνει αξέχαστο στο βαφτιστήρι σας, καθώς τα δώρα του θα είναι μοναδικά, αλλά και σε εσάς, αφού στα Public θα βρείτε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά ό,τι κι αν ψάχνετε.

    Επιπλέον, τα καταστήματα Public είναι και φέτος οι καλύτεροι σύμμαχοι των νονών, αφού με την αγορά κάθε ταινίας, έχετε δώρο μία ταινία Barbie που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το δώρο που θα διαλέξετε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Πάσχα δεν ανήκει μόνον στα βαφτιστήρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα απόλυτα δώρα για το φετινό Πάσχα #BoysEdition

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Είστε νονός ή νονά; Ιδού ο απόλυτος οδηγός αγοράς λαμπάδας για τα πιο απαιτητικά βαφτιστήρια!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ήμουν παιδί και περίμενα το Πάσχα…



    ΣΧΟΛΙΑ