• Public Summer

    Τα προϊόντα που θα κάνουν τη φετινή εξόρμηση στην παραλία μοναδική

    • NewsRoom


    Εσείς τι θα κάνετε το καλοκαίρι; Μα φυσικά ό,τι κάνουμε πάντα οι Έλληνες τα καλοκαίρια: διακοπές, βουτιές στη θάλασσα, ηλιοθεραπεία, παιχνίδια στην άμμο – όλα αυτά τα αγαπημένα, που χωρίς αυτά απλά το καλοκαίρι δεν έχει νόημα για μας.

    Όμως πριν πάμε για όλα αυτά, πρέπει να είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι. Γιατί ωραίες οι βουτιές στη θάλασσα, αρκεί να σε περιμένει μία αφράτη, χνουδωτή πετσέτα θαλάσσης στην αμμουδιά για να σκουπιστείς μετά. Ωραία η ηλιοθεραπεία, αρκεί να είσαι εξοπλισμένος με μία καλή ψάθα και ένα αντηλιακό με τον κατάλληλο δείκτη προστασίας. Ωραία τα παιχνίδια στην άμμο, αλλά μόνο με τον απαραίτητο εξοπλισμό: μπάλα, ρακέτες, νεροπίστολα, κουβαδάκια και διάφορα άλλα.

    Έτσι, πριν φορέσουμε τα μαγιό μας και κατευθυνθούμε στην πλησιέστερη παραλία, επιβάλλεται μία βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα Public για τα απαραίτητα ψώνια της παραλίας, αυτά που θα κάνουν το μπάνιο μας στη θάλασσα πραγματικά απολαυστικό!

    Στα Public οι… επίδοξοι λουόμενοι θα βρουν ποιοτικές ομπρέλες, ευρύχωρες τσάντες και νεσεσέρ για τη θάλασσα, ψάθες και απορροφητικές πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά, φουσκωτά, μπρατσάκια, στρώματα για κάθε ηλικία, SUP σανίδες για περιπετειώδεις βόλτες στο νερό, κουβαδάκια, νεροπίστολα, μπάλες, χειροποίητες ρακέτες ελληνικής κατασκευής και άλλα πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους! Γιατί ποιος είπε ότι τα πυργάκια στην άμμο και ο “πόλεμος” με νεροπίστολα είναι μόνο για τα παιδιά;

    Και όχι μόνο: στα Public θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από βιβλία που θα σας συντροφεύσουν πριν και μετά τις βουτιές, αλλά και αδιάβροχα gadgets όπως ακουστικά, ηχεία, θήκες, φορητούς φορτιστές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας που είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τις αγαπημένες τους συσκευές ούτε στο μπάνιο τους! Γιατί -πώς να το κάνουμε;- όσο δροσερή κι αν είναι η θάλασσα, για κάποιους είναι πιο “δροσερό” ένα βιβλίο ή η αγαπημένη τους μουσική. Γούστα είναι αυτά, και όλα τα γούστα τα καλύπτει το Public!

    Για όλα όσα περιμένατε όλο το χρόνο, περάστε μια βόλτα από τα Public. Τόσο στα καταστήματα Public, όσο και στο ειδικά διαμορφωμένο site του Public, θα ανακαλύψετε τον κατάλληλο εξοπλισμό παραλίας, που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Και αυτό το καλοκαίρι, το σύνθημα όλων είναι: Θάλασσα, ήλιος και Public!



    ΣΧΟΛΙΑ