• Public Summer

    Το σάουντρακ του καλοκαιριού


    Η μουσική είναι από μόνη της ένα ταξίδι. Ένα ταξίδι μακρινό απ’ άκρη σ’ άκρη, δίχως σύνορα και κανόνες, χωρίς “πρέπει” και περιορισμούς. Η μουσική μπορεί να σε παρασύρει στην πιο φαντασιακή διαδρομή, να σε φτάσει σε μέρη που ποτέ δεν έχεις πάει, να σου γεννήσει συναισθήματα που δεν είχες νιώσει προηγουμένως, να κάνει λέξεις τις σκέψεις σου, να σου δημιουργήσει τις πιο όμορφες εικόνες και να σχηματίσει στο μυαλό και την καρδιά σου τις πιο μοναδικές αναμνήσεις.

    Σχεδόν όλες οι εκφάνσεις της ζωής μας, είτε πρόκειται για γεγονότα είτε για καταστάσεις, συνοδεύονται από μουσικές και μελωδίες. Η διάθεσή μας, συνήθως, εναρμονίζεται με τη μουσική που βάζουμε να ακούσουμε, όπως και το αντίστροφο. Η πιο ωραία “ανταλλαγή” τέτοιου είδους συμβαίνει, φυσικά, όταν βάζουμε μουσική κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μας. Καθώς το ταξίδι είναι συνυφασμένο με τη χαρά, τη διασκέδαση, τη χαλάρωση, την ξεκούραση, τη περιπέτεια και την εξερεύνηση, θέλουμε μουσικές και ρυθμούς που να μας προετοιμάζουν για όλο εκείνο που πρόκειται να ζήσουμε!

    Όποιο μέσο και αν χρησιμοποιήσουμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας, η μουσική είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Στο αμάξι για μια μεγάλη οδική διαδρομή με τους φίλους μας, στο καράβι καθώς ατενίζουμε το απέραντο μπλε της θάλασσας, στο αεροδρόμιο ενώ περιμένουμε την πτήση μας, στο λεωφορείο, στο τρένο, στο πλοίο, παντού. Με την παρέα, την οικογένειά μας ή και μόνοι, η μουσική μπορεί να μας κρατήσει συντροφιά και να δημιουργήσει το κατάλληλο συναισθηματικό έδαφος για τις διακοπές μας!

    Ποια μουσική, όμως, είναι η ιδανικότερη και με ποιον τρόπο; Σίγουρα θέλουμε μουσική ανεβαστική, εύθυμη και ξέγνοιαστη, με καλοκαιρινά vibes και αύρα διακοπών. Να μας φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και να μας ξεκουράζει. Να μας δημιουργεί την επιθυμία της περιπέτειας, αλλά και να μας διώχνει κάθε σκέψη που δεν “χωράει” στις διακοπές. Δηλαδή, μουσική σαν αυτή στις λίστες, που μας έχουν ετοιμάσει τα Public στην πασίγνωστη πλατφόρμα ψηφιακής μουσικής Spotify. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία, που λύνει τα χέρια σε όλους τους ταξιδιώτες του καλοκαιριού, για πολλούς και διάφορους λόγους!

    Αρχικά, το γεγονός ότι είναι χωρισμένη η μουσική σε λίστες, διευκολύνει τον χρήστη στο να βρει αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις του και ομαδοποιεί τα τραγούδια με τρόπο ώστε να έχουν μια όμορφη και αρμονική ροή. Κατά δεύτερο, υπάρχει μια σημαντική ποικιλία μουσικών ειδών και καλλιτεχνών, που δεν αφήνουν τον ακροατή ούτε να βαρεθεί, ούτε να κουραστεί, παρά του ανοίγουν νέους μουσικούς ορίζοντες και του προσφέρουν προτάσεις για να συνοδεύσει τις διακοπές του. Όλα τα τραγούδια που βρίσκονται στις λίστες σχετίζονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με την εποχή του καλοκαιριού και δημιουργούν πανέμορφες εικόνες με παραλίες, ηλιοβασιλέματα και πολύ έρωτα!

    Οι groovy, οι jazz και οι υπόλοιπες μελωδίες στις special λίστες του Public στο Spotify μπορούν να παίζουν είτε στα ακουστικά σου είτε πολύ δυνατά στην παρέα, προετοιμάζοντας το κλίμα για τις πιο όμορφες διακοπές. Εύκολα, εύχρηστα, δωρεάν και με μια απλή σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείς να ανακαλύψεις τις μουσικές που ετοίμασαν τα Public ειδικά για σένα. Τα καλοκαιρινά σου ταξίδια θα έχουν τώρα το δικό τους soundtrack και οι διακοπές σου τις δικές τους μουσικές αναμνήσεις! 



    ΣΧΟΛΙΑ