• Δελτία Τύπου

    Connect your business: Στην καρδιά του Πειραιά η πρώτη δράση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    • NewsRoom


    Το CONNECT YOUR BUSINESS είναι μια πρωτοβουλία της ΙΑΣΙΣ Αστικής Μη κερδοσκοπικής εταιρίας & απευθύνεται σε νέους που εισέρχονται τώρα στο χώρο του επιχειρείν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά και σε ήδη επιτυχημένους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να επωφεληθούν από τους σύγχρονους τρόπους ανάπτυξης.

    Αρωγοί στο πρόγραμμα του CONNECT YOUR BUSINESS είναι τόσο η Δημόσια και τοπική αυτοδιοίκηση και οργανισμοί, όσο και ο παγκόσμιος οργανισμός ΒΝΙ δια του εκπροσώπου του στην Ελλάδα, ένας οργανισμός που βοηθάει ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο στην ανάπτυξη των τοπικών αγορών.

    Το πρόγραμμα CONNECTYOURBUSINESSξεκινάει από την καρδιά του Πειραιά και έχει Πανελλαδικό χαρακτήρα αφού θα διεξαχθεί σε 6 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη στο διάστημα από Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Οκτώβριο 2020. Η δράση αναμένεται να ενεργοποιήσει στοχευμένα πάνω από 2.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

    Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων βασισμένο στο μοντέλο ανάπτυξης των μικρομεσαίων αγορών σε χώρες με ακμάζουσες τοπικές οικονομίες θα περιλαμβάνει εκτός από ενημέρωση για τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης των μικρομεσαίων και speed networking, τη μέθοδο που παγκοσμίως ενεργοποιεί ανθρώπους διαφορετικών κλάδων με μεγάλη επιτυχία.

     

    Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν συμμετοχή εδώ  – Απαραίτητο εργαλείο για τον συμμετέχοντα: πολλές επαγγελματικές σας κάρτες.



    ΣΧΟΛΙΑ