• Δελτία Τύπου

    7ο ετήσιο «Operational Excellence in Shipping Forum» της Capital Link

    • NewsRoom
    Capital Link


    Το 7ο Ετήσιο Capital Link «Operational Excellence in Shipping Forum» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, 2017 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΔΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

    Το συνέδριο διοργανώνεται σε Συνεργασία με την Ένωση Εφοπλιστών της Δανίας, την Ένωση Εφοπλιστών της Γερμανίας και την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας.

    Με ένα 7ετές ιστορικό, αποτελεί το μοναδικό Συνέδριο που παρουσιάζει την Επιχειρησιακή Αριστεία στον Τομέα των Θαλάσσιων Μεταφορών και διερευνά τις Βέλτιστες Πρακτικές στον Κλάδο σε όλους τους σημαντικούς τομείς όπως η διαχείριση του στόλου, η τεχνολογική καινοτομία, η εκπαιδευση και διαχειρηση πληρωματων, η ενεργειακή απόδοση και το περιβάλλον, η προστασία και η ασφάλεια. Το φόρουμ αποσκοπεί επίσης στο να αναδείξει εταιρείες που εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο πλαίσιο της εταιρικής τους πολιτικής.

    Το Συνέδριο αποσκοπεί να δώσει μια υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα σημαντικού επιχειρησιακού ενδιαφέροντος για την ναυτιλία. Παράλληλα αποσκοπεί να λειτουργήσει σαν πλατφόρμα επικοινωνίας και επαφών στα παραπάνω θέματα και συνδέει τις ναυτιλιακές εταιρείες, τους ναυλωτές, τις κυβερνητικές και μη κρατικές ενώσεις, τους νηογνώμονες, τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς (P&I Clubs), τα Νηολόγια, τους προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών και την οικονομική και επενδυτική κοινότητα.

    Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε πώς η ναυτιλιακή κοινότητα έχει αποδεχτεί αυτό το Συνέδριο. Φέτος, ανώτατα στελέχη από 26 κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες, 3 πολύ σημαντικούς νηογνώμονες, καθώς επίσης ναυλωτές, χρηματοδότες και οργανώσεις της ναυτιλιακής αγοράς θα επανδρώσουν τα πάνελ για να συζητήσουν τις γεωπολιτικές, κανονιστικές και εμπορικές τάσεις που επηρεάζουν τη ναυτιλία και πώς η εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών μεταφράζεται σε απτά εμπορικά, επιχειρησιακά και οικονομικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

    Η εκτεταμένη συμμετοχή των ναυτιλιακών εταιρειών στο Συνέδριο είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η ασφαλής, αποτελεσματική, και συμμορφούμενη με τους κανονισμούς διαχείριση του πλοίου αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ναυτιλίας και το Συνέδριο προσδίδει στο επιχειρησιακό κομμάτι της δουλειάς και στις εταιρείες που εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές την δέουσα προσοχή.

    Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το “2017 Capital Link Maritime CSR Leadership Award” στον κ. Ιωάννη Πλατσιδάκη, Chairman, INTERCARGO; Managing Director – Anangel Maritime Services Inc. σε αναγνώριση της αφοσίωσής του στην εφαρμογή και προώθηση των Βέλτιστων Πρακτικών στον Κλάδο τόσο σαν επικεφαλής της INTERCARGO όσο και κατά την μακρόχρονη καριέρα του στον ναυτιλιακό κλάδο.

    Τον κ. Ι. Πλατσιδάκη θα προλογίσει και παρουσιάσει ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, President – European Community Shipowners Associations; CEO – Lavinia Corporation/Laskaridis Shipping Co. Ltd.

    Η απονομή του Βραβείου “Capital Link Maritime CSR Leadership Award” ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με στόχο την αναγνώριση ενός ατόμου ή ενός οργανισμού για την επίδειξη του υψηλότερου επιπέδου αφοσίωσης στην Επιχειρηματική Δεοντολογία και τις Βέλτιστες Πρακτικές στον Κλάδο. Τιμώμενα πρόσωπα προηγούμενων ετών ήταν οι κκ. Jeremy Penn, Dr. Nikos Tsakos, Efthimios Mitropoulos και Clay Maitland.

    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Για να συμμετάσχετε στο Συνέδριο παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ακλουθώντας το παρακάτω link: http://forums.capitallink.com/csr/2017athens/signup.html



    ΣΧΟΛΙΑ