• Portraits.gr

    Ο Κanye West και η εκκλησία της Σαϊεντολογίας μεταξύ των δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν στον κορονοϊό

    • portraits


    Ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής ακινήτων Joe Farrell, ένας εξέχων ρεπουμπλικανός φιλάνθρωπος, έλαβε έως και 1 εκατομμύριο δολάρια φοροελαφρύνσεις, για τα ταμεία εράνων εν μέσω κορονοϊού, σύμφωνα με ομοσπονδιακά στοιχεία που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα.

    Πολλά ακόμα ονόματα στον κόσμο των διασημοτήτων, εκμεταλλεύτηκαν δάνεια στο πλαίσιο του «Προγράμματος Προστασίας» (PPP), για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις τους που αγωνίζονται να μην βάλουν λουκέτο.

    Σε αυτές περιλαμβάνονται η εταιρεία ρούχων και αθλητικών παπουτσιών αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Kanye West, του pop καλλιτέχνη Jeff Koons και της Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, η οποία αναφέρεται ότι αξίζει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

    «Το Πρόγραμμα Προστασίας» πωλήθηκε στον αμερικανικό λαό για να βοηθήσει τα μαγαζιά να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε ο Kyle Herrig, πρόεδρος του Accountable, ενός μη κυβερνητικού οργανισμού.

    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση του Trump, δημιούργησε ένα πρόγραμμα που στην ουσία βοηθά τους δισεκατομμυριούχους να παίρνουν υπέρογκα δάνεια».

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ