• Portraits.gr

    Με ποια φρούτα μπορείτε να αντικαταστήσετε την προσθήκη ζάχαρης στο φαγητό

    • portraits


    Τα φρούτα, εκτός του ότι είναι θρεπτικά και απαραίτητα για τον οργανισμό, αποτελούν τα καλύτερα υποκατάστατα γλυκού. Σε πολλές συνταγές, θα έχετε παρατηρήσει ότι χρησιμοποιείται ζάχαρη, είτε για να πάρει την οξύτητα από κάποια σάλτσα, είτε για να νοστιμίσει περισσότερο το φαγητό. Όμως έτσι, ακόμα και αν αποφεύγετε τα γλυκά, καταλλήγετε να καταναλώνετε ποσότητες που θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει.

    Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε στη θέση της τα φρούτα, που όχι μόνο μπορούν να κάνουν πιο γλυκό το πιάτο, αλλά να του δώσουν πιο ιδιαίτερη γεύση, υφή και πολλά θρεπτικά συστατικά.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ