• Portraits.gr

    Ανδριάνα Παππά (Visa): Xρειάστηκε να δουλέψω δύο φορές σκληρότερα από άνδρες συναδέλφους

    • Μαρίνα Πρωτονοταρίου

    Ανδριάνα Παππά, επικεφαλής της Visa στην Ελλάδα


    H παρουσία όλο και περισσότερων γυναικών σε ηγετικές θέσεις στην οικονομία και τις επιχειρήσεις δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια στους ρόλους και την ανέλιξη τους στη σημερινή κοινωνία, είναι όμως έτσι;

    Υπάρχουν περισσότερα εμπόδια για τις γυναίκες, και είναι εξωτερικά ή εσωτερικά;

    Το #portraitsgr συνομιλεί με τις διακεκριμένες γυναίκες που συμμετείχαν στο Delphi Forum και μας δίνουν τις δικές τους απαντήσεις σχετικά με την πορεία τους και την εμπειρία τους από τα εργασιακά περιβάλλοντα στα οποία δούλεψαν.

    Η Ανδριάνα Παππά, Head of Visa Greece εντάχθηκε στη Visa το 2002 και προήχθη στις θέσεις της ανώτερης διευθύντριας Σχέσεων για Ελλάδα και Κύπρο, διευθύντρια για την Κύπρο και επικεφαλής της Visa Ελλάδας. Εκπροσωπεί τη Visa ως διευθύντρια στο Συμβούλιο Πελατών της εταιρείας στην Ελλάδα, όπου δουλεύει μαζί με τους πελάτες, και διευθύνει την τοπική διαλειτουργική ομάδα την οποία οικοδόμησε. Πριν από τη Visa προηγήθηκαν χρόνια στη φαρμακευτική βιομηχανία, ενώ στο παρελθόν κατείχε θέσεις στον τομέα της βιοχημικής έρευνας, καθώς και στον κλάδο της λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ.

    Η ίδια πιστεύει ότι έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε ως κοινωνία για την αντιμετώπιση έμφυλων διακρίσεων στις επιχειρήσεις, αλλά σημαντικά βήματα γίνονται καθημερινά.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ