• Πολιτική

    Ζουράρις: «Πλήρης και διαρκής η στήριξή μου στην κυβέρνηση», αλλά «σακατεύει τη Μακεδονία»!

    • NewsRoom


    Κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αν και όπως αναφέρει είναι «καλύτερη από όλα τα χάλια των προηγούμενων», τάσσεται ο συνεργαζόμενος βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις, ο οποίος ωστόσο δηλώνει πως στηρίζει σε όλα τα υπόλοιπα την παρούσα κυβέρνηση!

    Στο κείμενό του με τίτλο “Μακεδονία σακατεμένη”, ο Ζουράρις κάνει λόγο για καταστροφή της αρτιμέλειας της “ιερής Γαίας Μακεδονίας” και για μετατροπή του “Ακέραιου της σωματοψυχής των Μακεδόνων” σε “σερνάμενο σακατιλίκι”!

    «Λέμε όχι στον ακρωτηριασμό που θα πάθει η ολόδική μας, πρωτοφυὴς ονομασία. Η Μακεδονία είναι μία και είναι μακεδονική. Ημών, των Μακεδόνων. Ο “αυτοπροσδιορισμός” ανήκει στον Γνήσιο και αρχήθεν Πρώτον της ονομασίας κι όχι στον κλέφτη: αποκεκρίσθαι, διάκρισις, όχι λωποδυσία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις ο οποίος, στη συνέχεια πάντως, δηλώνει ότι «ναι, η προσυμφωνία των Πρεσπών είναι καλύτερη από όλα τα χάλια των προηγούμενων -ενδιάμεση κλπ».

    Ο Ζουράρις αναπτύσσει το σκεπτικό του για την απόληξη της συμφωνίας των Πρεσπών σε τέσσερις σελίδες, καταλήγοντας σε “Υστερόγραφο” όπου σημειώνει: “Η ως άνω άποψή μου συνυπάρχει με την πλήρη και διαρκή ἐκ μέρους μου στήριξη προς την παρούσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τής εντολής. Σύμφωνα με τε καθ΄ ημάς συναμφότερον”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης» λέει τώρα ο Καμμένος, μετά το βαρύ εσωκομματικό «χαστούκι»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ήττα Καμμένου: «Εμπλοκή» και με ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπυράκη: Μπροστά στον Καμμένο η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στην Ιστορία



    ΣΧΟΛΙΑ