ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tα μυστικά της 6ης Νοεμβρίου της Metlen, πόσα έβγαλε ο Μυτιληναίος από τα ΕΛΠΕ, το μυστικό γεύμα της KG σε super yacht, ο άμπαλος Σκλήκας των ΕΛΤΑ, πόσο αξίζει η ΔΕΛΤΑ, ποιοι θα τρέξουν το Zuma Athens
Τα όσα λέει ο κ. Ανδρουλάκης «είναι πολιτικά παράδοξα, αδιανόητα» τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.
Όπως σημείωσε, κυβέρνηση συνεργασίας έχουν Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία.
«Κάνεις δεν διανοήθηκε να πει στον επικεφαλής του πρώτου κόμματος ότι δεν θα είναι ο πρωθυπουργός» σημείωσε.
Ο υπουργός Εσωτερικών εκτιμά ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να μπει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας, για αυτό βάζει όρους που γνωρίζει ότι δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί».
Σχολίασε πάντως ότι η συζήτηση αυτή είναι στο κενό, καθώς η Νέα Δημοκρατία θα έχει αυτοδυναμία.
«Στόχος μας ο περιορισμός των πληθωριστικών πιέσεων»
Η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε συνθέτες δράσεις που έχουν σκοπό να περιορίσουν την πληθωριστική επίπτωση – που δεν είναι τοπικό φαινόμενο – στους Έλληνες πολίτες, ανέφερε εξάλλου ο Μάκης Βορίδης.
Ο υπουργός σημείωσε ότι σκοπός του καλαθιού του νοικοκυριού είναι να υπάρχουν προϊόντα στα οποία μπορεί μία οικογένεια να έχει πρόσβαση χωρίς να επηρεάζεται από την άνοδο του πληθωρισμού, όπως και το market pass έρχεται να καλύψει το κομμάτι αυτό. Στόχος – εξήγησε ο κ Βορίδης – είναι να περιοριστούν οι πληθωριστικές πιέσεις σε αγαθά που είναι υψηλής κατανάλωσης και να ενισχυθεί το εισόδημα που πηγαίνει για την αγορά αυτών των αγαθών.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Περιοδεία στη Φθιώτιδα – Στο επίκεντρο το κυβερνητικό έργο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν