Πολιτική

Βόλος: Αποδοκιμασίες κατά του Πετρόπουλου και της Παπανάτσιου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (video)

  • NewsRoom


Στόχος έντονων αποδοκιμασιών έγιναν, το βράδυ της Δευτέρας, ο Τάσος Πετρόπουλος αλλά και η Κατερίνα Παπανάτσιου, οι οποίοι συμμετείχαν σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εισέβαλαν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών. Οι διαμαρτυρόμενοι άπλωσαν τα πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών, διακόπτοντας την συζήτηση.

Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:».

«Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια.ΣΧΟΛΙΑ