ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Βίτσας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.
Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου, ο κ. Βίτσας απάντησε πως «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν», προσθέτοντας πως έχει βαρύνουσα σημασία και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού δηλωθούν οι υποψήφιοι.
Για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι ήταν «λογικό» σημειώνοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, ο Δημήτρης Βίτσας υπογράμμισε πως ο ίδιος θα ήθελε να είναι ένα κόμμα «αντικειμενικά πολυτασσικό», συμπληρώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αρκεί όπως είπε «να το θέλει και το ίδιο».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ολόκληρο το «πακέτο» φοροελαφρύνσεων – Ποιες ενισχύσεις έρχονται άμεσα και ποιες από το 2024
Με λίγες εκπλήξεις ξεκίνησε η συζήτηση των προγραμματικών στη Βουλή
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Η CENTCOM αναφέρει αύξηση της εμπορικής ναυσιπλοΐας παρά τους ιρανικούς ισχυρισμούς περί κλεισίματος
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Μήνυμα 112 σε Μεσοχώρια και Ραπταίους για απομάκρυνση προς Στύρα – Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα
- Κύμα παρατεταμένου καύσωνα στη Γαλλία – Σε «κόκκινη επιφυλακή» 35 διαμερίσματα από την Κυριακή
- ΑΔΜΗΕ Holding: Το μεγάλο στοίχημα των €6 δισ. και οι τιμές στόχοι έως €5,30
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.