ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραπομπή του ζητήματος των διαγραφών των τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας έκριναν πως το ζήτημα, λόγω της σημασίας του, θα πρέπει να παραπεμφθεί στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας όρισε 4 τριμελείς επιτροπές, για κάθε μια διαγραφή που έχει ζητήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί επί του ζητήματος. Αντίθετα, ζήτησε τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής.
Υπενθυμίζεται πως τα τέσσερα στελέχη που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει τη διαγραφή τους είναι ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Δημήτρης Βίτσας.
Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Με νέες και νέους συνομίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας για τις 4 διαγραφές
Στ. Κασσελάκης: Συνάντηση με τη νεοεκλεγείσα δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aktor: Δεσμευτική συμφωνία με την Motor Oil για την απόκτηση των ΗΛΕΚΤΩΡ και THALIS E.S. – Στα 300 εκ. η αποτίμηση των εταιρειών
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Στο ΕΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης η χρηματοδότηση του ΕΛΙΔΕΚ
- XRTC (Γιώργος Ξηραδάκης): Είκοσι διαπιστώσεις για την ελληνική ακτοπλοϊκή αγορά
- Επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου κοντά στο Κόβεντ Γκάρντεν: Τέσσερις τραυματίες, συνελήφθη 47χρονη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.