ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο υπουργείο λίγο μετά τις 10:30, ενώ στην είσοδο τον υποδέχθηκε ο νέος υπουργός Βασίλης Κικίλιας.



Υπενθυμίζεται ότι είναι το τρίτο υπουργείο που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του. Είχαν προηγηθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και ο υπουργείο Υγείας.
Διαβάστε επίσης:
Ολόκληρο το «πακέτο» φοροελαφρύνσεων – Ποιες ενισχύσεις έρχονται άμεσα και ποιες από το 2024
Όλα τα μέτρα στήριξης εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων
Πόπη Τσαπανίδου: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.