• Πολιτική

    ΒΗΜΑτοδότης: Με την συμμετοχή Γεραπετρίτη η συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων

    • NewsRoom
    Γιώργος Γεραπετρίτης

    Γιώργος Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας


    Με την συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργου Γεραπετρίτη, θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί η συνεδρίαση της επιτροπής των επιστημόνων, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση για μερική χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

    Όπως αναφέρει o ΒΗΜΑτοδότης, είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεραπετρίτης παίρνει μέρος σε συνεδρίαση, με σκοπό να αναζητηθούν από την κυβέρνηση βαλβίδες αποσυμπίεσης.

    Η στήλη αναφέρει χαρακτηριστικά:

    «Παρά τον τετραψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων (πάλι πάνω από 3.000) και των 645 διασωληνωμένων (15 περισσότερους από χθες), οι βελτιωμένες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την κόπωση των πολιτών καθιστούν σχεδόν αναγκαία την λήψη μέτρων με σκοπό την ψυχολογική αποσυμπίεση των Ελληνίδων και των Ελλήνων.

    Χωρίς ωστόσο να υπάρξουν υποχωρήσεις στην τήρηση των βασικών μέτρων για την προστασία από τη νόσο Covid, συνεδριάζει σε πλήρη σύνθεση η Επιτροπή των Ειδικών.

    Με μια όμως διαφορά. Αυτή τη φορά, όπως μαθαίνω, στη συνεδρίαση της Επιτροπής που αρχίζει στις 10 το πρωί θα πάρει μέρος και ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

    Είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Γεραπετρίτης με σκοπό να αναζητηθούν από την κυβέρνηση βαλβίδες αποσυμπίεσης.»

    Διαβάστε ακόμη:

    Lockdown: «Αναγκαίο κακό» η χαλάρωση των μέτρων – Σήμερα οι κρίσιμες αποφάσεις

    Η πίεση στην οικονομία φέρνει χαλάρωση του lockdown



    ΣΧΟΛΙΑ