• Πολιτική

    Τροφή για σκέψη και άφθονο γέλιο το βοσκοτόπι του Καλογρίτσα

    • Αθηνά Λαρδή
    καλογριτσας


    Δεν ήθελε πολύ και το “δανεικό” βοσκοτόπι του Καλογρίτσα έδωσε άφθονη τροφή στους χρήστες -τρολ και μη- των social media για απολαυστικό κουτσομπολιό σχετικά με το πόθεν έσχες του wanna be καναλάρχη.

    Στο φάκελο της περιουσιακής του κατάστασης, τον οποίο υπέβαλε στο πλαίσιο του ελέγχου του «πόθεν έσχες» για το τίμημα της τηλεοπτικής του άδειας, ο «εργολάβος του Μαξίμου», Χρήστος Καλογρίτσας, έχει συμπεριλάβει ένα αγροτεμάχιο έκτασης 5.000 στρεμμάτων στην Ιθάκη προκειμένου να καλύψει τα απαιτούμενα κεφάλαια της εταιρείας του.

    Ποιο είναι το πρόβλημα, θα αναρωτηθεί κανείς. Το πρόβλημα είναι ότι η μεταβίβαση του αγροτεμαχίου έγινε με δωρεά λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού από την εταιρεία «ΑΓΙΑ», η οποία μαζί με το αγροτεμάχιο δωρίζει στον Χρήστο Καλογρίτσα και το… 82% της εταιρείας (τι γενναιοδωρία!). Και το κορυφαίο; Το αγροτεμάχιο αυτό διεκδικείται από τον δήμο Ιθάκης ως καταπατηθέν!

    καλογριτσας

    Πέρα από τον προφανή συσχετισμό βοσκοτοπί-προβάτα, οι χρήστες, ειδικά στο twitter, μας προσέφεραν κάποια ιδιαίτερα εμπνευσμένα σχόλια:

    Μεγάλη ζημιά έχουν κάνει τα βοσκοτόπια στον τόπο αν λάβεις υπόψη αυτά του Καλογρίτσα και του γίγαντα Εφραίμ του Βατοπεδινού.

    Πετάνε λάσπη και στον κύριο Καλογρίτσα, τον άνθρωπο που κατασκεύασε την εξαίρετη βίλα της οδού Αγράμπελης, δηλαδή έλεος κάπου πια.

    Δεν λέτε καλά που είναι κι ο Καλογρίτσας και μάθαμε σε ποιο βοσκοτόπι φυτρώνει το σανό.

    Εχω και βοσκοτοπι παμε μια βολτα??

    Το Βατοπέδι ήταν η αρχή της πτώσης μιας κυβέρνησης. Το Βοσκοτόπι θα είναι η αρχή της πτώσης μιας άλλης.

    Αναζητώ φίλο με βοσκοτόπι να το βάλω εγγύηση για πόθεν έσχες αγοράς καναλιού στις επόμενες άδειες τις θεματικές. Αν έχει κανείς inbox

    Ο Καλογρίτσας πήρε κανάλι με βοσκοτόπι. Λογικό Αφού απευθύνεται σε γίδια

    Και ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα του διαδικτύου:

    https://twitter.com/anwpartali/status/776767599661178881

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/epikrotoun-ta-social-media-tin-apofasi-stournara-na-antistathi-ston-siriza-gia-thema-tis-tr-attikis/74795

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ke-xafnika-enas-anelpistos-simmachos-gia-ton-kiriako-mitsotaki/74836



    ΣΧΟΛΙΑ