Πολιτική

Το νέο σποτ της ΚΝΕ για Τσίπρα εμπνευσμένο από Game of Thrones

  • NewsRoom


Με την Daenerys Targaryen του «Game of Thrones» παρομοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα η ΚΝΕ στο νέος της σποτ για τις ευρωεκλογές.

Το βίντεο δείχνει όλες τις υποσχέσεις που έδωσε και δεν κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, δείχνει τον πρωθυπουργό στα κυβερνητικά έδρανα να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Το σποτ της ΚΝΕ συνεχίζει με τον Αλέξη Τσίπρα να καταφέρεται κατά του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια να μιλά για τις νατοϊκές υποχρεώσεις της Ελλάδας κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τρίτο «χτύπημα» της νεολαίας του Κομμουνιστικό Τσίπρα οι καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη βία κατά διαδηλωτών που συνοδεύεται με τα ΜΑΤ να επιτίθενται κατά πολιτών.

Το σποτ κλείνει με δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη δείχνει την Daenerys να αποθεώνεται από τον λαό που απελευθέρωσε πριν τελικά ο δράκος της φέρει την καταστροφή και κάψει ολόκληρη την πόλη και η δεύτερη δείχνει την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King.

«Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ» κλείνει το σποτ.