array(0) {
}
        
    
Menu

Οι αγορές πανηγυρίζουν την επίτευξη συμφωνίας ειρήνης με το Ιράν

Business

Warner Bros. Discovery: Αυξάνει τη βασική συνδρομή στην υπηρεσία ΜΑΧ λίγο πριν την επιστροφή του «House of the Dragon»

Comments

Η Warner Bros. Discovery Inc. αύξησε στις ΗΠΑ την τιμή της βασικής συνδρομής χωρίς διαφημίσεις στην υπηρεσία streaming MΑΧ κατά 1 δολάριο, στα 16,99 δολάρια τον μήνα, λίγο πριν από την κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων νέων εκπομπών.

Η premium συνδρομή αυξήθηκε επίσης κατά 1 δολάριο, στα 20,99 δολάρια το μήνα, ενώ και οι ετήσιες τιμές συνδρομής αυξήθηκαν επίσης, δήλωσε η εταιρεία την Τρίτη. Το premium πρόγραμμα επιτρέπει την πρόσβαση σε τέσσερις ροές ταυτόχρονα και διαθέτει βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

1

Το πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις παραμένει το ίδιο στα 9,99 $ μηνιαίως.

Οι τιμές ισχύουν άμεσα για νέους συνδρομητές. Οι υφιστάμενοι πελάτες θα δουν τις αλλαγές να αντικατοπτρίζονται στους λογαριασμούς μετά τις 4 Ιουλίου, ανέφερε η εταιρεία.

Το «House of the Dragon», ένα πρίκουελ της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν στις 16 Ιουνίου. Παράλληλα, έρχεται και το «The Penguin», μια σειρά για τον ομώνυμο αντίπαλο του Batman.

Οι εταιρείες πολυμέσων έχουν αυξήσει τις χρεώσεις για τις υπηρεσίες ροής τους για να ενισχύσουν την κερδοφορία, μετατοπίζοντας μετά από χρόνια την εστίαση τους από την ανάπτυξη του αριθμού συνδρομητών. Προωθούν επίσης σχέδια που περιλαμβάνουν πλέον και τις διαφημίσεις, ως τρόπο δημιουργίας περισσότερων εσόδων.

Το Bloomberg News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι η Warner Bros σχεδίαζε να αυξήσει τις τιμές για το MΑΧ, καθώς και πρόσθετες περικοπές κόστους, για να επιτύχει τους στόχους κερδοφορίας τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ξενοκώστας (ONEX): Συμφωνία 280 εκατ. ευρώ για δύο γραμμές παραγωγής για ρυμουλκά σε Ελευσίνα και Σύρο

Noval Property: Πώς μοιράστηκαν οι 17,3 εκατ. μετοχές της – Από 5/6 στο ταμπλό

Ευρωαγορές: Βουτιά 1% για τον DAX – Ισχυρές πιέσεις για τις πετρελαϊκές μετοχές

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Κέρδη 18,9 εκατ. ευρώ το α’ τρίμηνο – Άνοδος 8,1% στην επιβατική κίνηση
FT: Ανω του 41% το ποσοστό της UniCredit στην Commerzbank
ΟΤΕ: Αγορά 121.088 ιδίων μετοχών αξίας 2,21 εκατ. ευρώ
Eurobank: Αγορά 1.657.727 ίδιων μετοχών αξίας 6,55 εκατ. ευρώ
Η Royal Caribbean παρέλαβε ο κρουαζιερόπλοιο Legend of the Seas που θα πλέει στη Μεσόγειο
Τράπεζα της Ελλάδος: Στα 218,14 δισ. ευρώ ο ισολογισμός στο τέλος Μαΐου
Τζίνα Ράινχαρτ: Ποια είναι η billionaire που επένδυσε 1 δισ. δολ. στην Space X του Μασκ
Έλον Μασκ: Βλέπει έσοδα 1 τρισ. δολαρίων για τη SpaceX έως το 2030
Μεϊκόπουλος: «Να δοθούν απαντήσεις για το Μνημόνιο Συνεργασίας Λιμενικού-αμερικανικής υπηρεσίας NCIS»
Αλέκος Φασιανός – Έργα λουσμένα στο φως του καλοκαιριού