• Πολιτική

  Τέμπη: Ο Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

  • NewsRoom
  Στέφανος Κασσελάκης

  Στέφανος Κασσελάκης


  Το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για την τραγωδία στα Τέμπη, υπέγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

  Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι πλέον οι πολιτικοί σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να καταργηθεί άμεσα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

  «Πριν από έναν χρόνο ζήσαμε το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Έχω υποσχεθεί στις οικογένειες των θυμάτων ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό τους. Πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα, οι πολιτικοί να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

  Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψω το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού και να υποσχεθώ ότι εμείς, η Προοδευτική παράταξη, όταν αναλάβουμε τις ευθύνες της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών τέλος!» έγραψε σε ανάρτησή του στο X.

  Διαβάστε επίσης:

  Αντιτρομοκρατική: Δέκα συλλήψεις – Συνδέονται και με την εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

  Κατρίνης: Ξεκάθαρη απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

  Τραγωδία στα Τέμπη: Στη διάθεση των μελών της Εξεταστικής το υλικό της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας όταν παραληφθεί  ΣΧΟΛΙΑ