• Πολιτική

    Τέλος στον εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών: «Έκλεισε η λίστα», λέει η Αρ. Πελώνη

    • NewsRoom

    Αριστοτελία Πελώνη


    Τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών βάζει το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη.

    Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

    Η ίδια διευκρίνισε, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ότι υπήρξε μια λίστα με άτομα από κρίσιμους τομείς του κράτους και της κυβέρνησης και μέχρι χθες είχαν εμβολιαστεί 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν.

    «Εδώ κλείνει η λίστα» συμπλήρωσε η ίδια.

    Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό, δηλαδή δεν θα ισχύσει η λίστα των 126.

    Παράλληλα, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τον εμβολιασμό τους.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πολιτική κόντρα για τους εμβολιασμούς δεκάδων κυβερνητικών στελεχών και τις… selfies

    Πρωτοχρονιά με ανασχηματισμό; Τα σημεία-«κλειδιά» που θα κρίνουν ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

    Κατ’ αρχάς θετικοί οι επιστήμονες για το άνοιγμα των σχολείων – Πότε θα ληφθεί η οριστική απόφαση



    ΣΧΟΛΙΑ