ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όταν ακούμε τα επώνυμα Τσίπρας και Σαμαράς το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στους πολιτικούς, τον μεν νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον δε πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κι όμως αυτά τα δύο επίθετα δεν ήταν αντίπαλα μόνο στη Βουλή, αλλά η κόντρα τους συνεχίζεται μέσα σε… γήπεδο ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο Τσίπρας και Σαμαράς αγωνίζονται με τα χρώματα αντίπαλων ομάδων. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού ο αγώνας της Football League διεξήχθη στις 4 Δεκεμβρίου 2017, ωστόσο συνεχίζει να είναι αντικείμενο διαδικτυακής και όχι μόνο συζήτησης. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τσίπρα, τον επιθετικό του ΑΟ Τρικάλων, και τον Δημήτρη Σαμαρά, αμυντικό του Απόλλωνα Πόντου.
Οι δύο πρωταγωνιστές της φάσης δεν έχουν κάποια συγγενική σχέση με τους δύο πολιτικούς, μόνο ίδιο επώνυμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι συμβαίνει μεταξύ του Εμπίντ και της Ριάνα τελικά; (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συζυγοκτόνος Βελβεντού: Στα δικαστήρια για σωματική βλάβη στην πεθερά του μέσω τρίτου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς βλέπει ένα μωρό τον κόσμο;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Reta»: Το φάρμακο-φάντασμα, η μαύρη αγορά, οι προειδοποιήσεις των ειδικών
- Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
- Ποια μεγάλα ξένα funds έχουν βάλει στο στόχαστρο ελληνικές εταιρείες πληροφορικής
- Το «who is who» των νέων αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου της ΝΔ – Ο ελεύθερος χρόνος, οι επιλογές διασκέδασης και τα χόμπι τους

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.