ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό Κοζάνης, Αναστάσιος Τσιουχάρας. Ο συζυγοκτόνος που σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, πριν δύο χρόνια, τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 25 Ιανουαρίου 2018, θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος αυτή τη φορά για το αδίκημα της πρόκλησης βλάβης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.
Πιο συγκεκριμένα, φέρεται σαν κατηγορούμενος για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών. Οι όροι της συμφωνίας ήταν ότι ο συγκρατούμενος, όταν θα έβγαινε με άδεια από τη φυλακή, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου, που έχει και την επιμέλεια των τριών παιδιών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διερεύνηση της κατηγορίας, ξεκίνησε από καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και σε συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο ο Πελέ – Τι συμβαίνει με τον βασιλιά του ποδοσφαίρου19/01/2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντεξιουσιαστές έκαναν κατάληψη στην είσοδο του ΔΣΑ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Ύδρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.