• First Top Stories

    Τα… φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο

    • NewsRoom


    Λίγες ημέρες απομένουν για την ανακοίνωση και των τελευταίων ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πρώτα 16 ονόματα ανακοινώθηκαν την περασμένη Τρίτη, ενώ η τελική σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου πιθανότατα θα δημοσιοποιηθεί στις 27 Μαρτίου.

    Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες των:

    1. Παναγιώτης Κουρουμπλής
    2. Δημήτρης Πλουμπίδης
    3. Αννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου,
    4. Κώστας Αρβανίτης (ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ)
    5. Μυρσίνη Λοΐζου,
    6. Όλγα Νάσση,
    7. Γιώργος Χρηστάκης,
    8. Θεοδόσης Πελεγρίνης,
    9. Ιωάννα Κοντουλη,
    10. Γιάννης Μουζάλας,
    11. Γκιονους Μουχαμαντί
    12. Φωτεινή Σκοπούλη
    13. Οφούκ Μουσταφά
    14. Δημήτρης Παπαδημούλης
    15. Κωνσταντίνα Κούνεβα
    16. Στέλιος Κούλογλου

    Από κει και πέρα η Κουμουνδούρου εξετάζει το ενδεχόμενο να ρίξει στη μάχη ένα «βαρύ» υπουργικό όνομα, συμβολικό της σημασίας που αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αναμέτρηση. Από τα ονόματα που ακούγονται ξεχωρίζει αυτό της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, η οποία θεωρείται επιτυχημένη στις μάχες που έχει δώσει.

    Βέβαιες θα πρέπει να θεωρούντοι επίσης οι υποψηφιότητες της Έλενας Κουντουρά και του Σπύρου Δανέλλη και της Μαρίας Ρεπούση.

    Εκτός αυτών έντονη είναι η φημολογία για τον πρώην μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Γιαννάκη. Κατά πληροφορίες, η απόφαση είναι ειλημμένη και ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

    Οι πληροφορίες μιλούν και για συμμετοχή της Κατερίνας Θάνου, αν και η απόφαση δεν είναι οριστική.

    Επίσης, έντονη είνα η φημολογία για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο του Πέτρου Κόκκαλη. Δημοσιεύματα τον φέρουν να είναι υποψήφιος, αν και ακόμη φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν έχει κλειδώσει.

    «Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης έχει μια δική του διαδρομή, τον ξέρουν στον Πειραιά, έχει εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος, πρωτοστάτησε στην υποδοχή των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά επί σειρά μηνών», ανέφερε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Φίλης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ: Με ποιο όνομα κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ