• Πολιτική

    Σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της 44χρονης; Τα νέα στοιχεία

    • NewsRoom
    μεσολόγγι


    Θολό είναι το τοπίο σχετικά με την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου, στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φωτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα.

    Οι έρευνες για τη μητέρα από το Μεσολόγγι και τις συνθήκες θανάτου της βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ οι αστυνομικές αρχές δείχνουν να συγκλίνουν στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

    Την ίδια ώρα για την υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν συμπληρωματικά δύο πρόσωπα που θεωρούνται «κλειδιά». Πρόκειται για τον γιατρό και σύντροφο της 44χρονης και τη σύζυγό του προκειμένου να «φωτιστούν σκοτεινά σημεία» της υπόθεσης.

    Οι αναπάντητες ερωτήσεις

    Στη συμπληρωματική κατάθεση, ο γιατρός θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα γιατί όταν πήγε έξω από το σπίτι της Ειρήνης, δεν την αναζήτησε, αλλά αντίθετα έφυγε.

    Επίσης, ένα δεύτερο ερώτημα που ανακύπτει είναι πού βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο της αποθανούσης. Υπενθυμίζεται ότι παρά τις ενδελεχείς έρευνες, σε όλη τη διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη με το Ι. Χ. της το τηλέφωνό της  δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

    Με αυτά τα δεδομένα, οι αρχές τείνουν να θεωρούν πως πρόκειται για υπόθεση σκηνοθετημένης δολοφονίας.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ένα σημαντικό στοιχείο αποκαλύφθηκε από κάμερες ασφαλείας. Η 44χρονη σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR σταμάτησε κάποια στιγμή για να αγοράσει καφέ. Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι απίθανο κάποιος να σχεδιάζει την αυτοκτονία του και λίγο πριν να αγοράζει καφέ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡαγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης: Είναι 100% δολοφονία, λέει ιδιωτικός ερευνητής για την υπόθεση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυση για ξυλοδαρμό κατέθεσε η ηθοποιός Σ. Παυλίδου κατά του Μ. Παπαγιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Από αναβολή σε αναβολή η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες



    ΣΧΟΛΙΑ