• Πολιτική

    Σκάνδαλο! Ο Παυλόπουλος δεν κάλεσε την Κορακάκη στο Μέγαρο! Οι δικαιολογίες της Προεδρίας

    Παυλόπουλος

    Προκόπης Παυλόπουλος


    Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στο προεδρικό μέγαρο, όπου πραγματοποιείται σε λίγη ώρα εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, επειδή δεν την κάλεσαν. Όπως φαίνεται η αριστεία δεν πάει Μέγαρο. Μια ακόμα απαράδεκτη κίνηση προς μια νεαρή κοπέλα που έκανε την Ελλάδα να δακρύσει από χαρά.

    Ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας δήλωσε πως η Κορακάκη δεν έλαβε ποτέ πρόσκληση για την εκδήλωση αυτή και συνέχισε εκφράζοντας την πικρία του: “Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε.” 

    Η οικογένεια ενημερώθηκε από τις ελληνικές ιστοσελίδες για τη βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Μάλιστα, ο κ. Τάσος Κορακάκης κάλεσε τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία και μετά μεγάλης του λύπης διαπίστωσε πως όντως θα πραγματοποιούταν ανάλογη εκδήλωση.

    Η προεδρία, σε μια προσπάθεια να καλύψει την απαράδεκτη κίνησή της, ανέφερε ότι “ξέχασαν” να την προσκαλέσουν,  καθώς η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία. Συνεπώς, δεν θα μπορέσει να παραστεί στο Μέγαρο.

    Λίγα λεπτά πριν, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατέφθασε ο επίσης χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ αναμένονται και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Αποστολής τα οποία θα μεταβούν απευθείας στο προεδρικό μέγαρο.

    megaro

    Ο πολιτικός χώρος φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό πολεμά σκληρά και αδικαιολόγητα τον αθλητισμό και τους νέους ανθρώπους που κάνουν περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ανούσια δημοσιεύματα σε εφημερίδες, κομματικές αφίσες και “ξεχασμένες” προσκλήσεις αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την ανικανότητα πολλών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/anna-korakaki-anti-na-figi-sto-exoteriko-emine-sti-drama-ke-kinigise-oniro-tis-video/66845

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/vioniki-agones-cybathlon-otan-anthropos-ke-technologia-ginonte-ena/69184



    ΣΧΟΛΙΑ