• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδομάρτυρας ο Καλογρίτσας

    Χρήστος Καλογρίτσας

    Χρήστος Καλογρίτσας. Επιχειρηματίας


    Επίθεση στον μέχρι πρότινος «Αριστερό εργολάβο», Χρήστο Καλογρίτσα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του για τις σχέσεις διαπλοκής με τον Νίκο Παππά, κατηγορώντας τον πλέον ως «ψευδομάρτυρα».

    «Ο ψευδομάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της Ν.Δ.», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση «το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία που με δικαστική απόφαση οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει».

    «Έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπής για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της», υποστηρίζει.

    «Τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε, και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η Ν.Δ. να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της. Αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του «παιδί» του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο», καταλήγει.

    Διαβάστε επίσης: 

    Καλογρίτσας: Ο Παππάς κοιμόταν σπίτι μου – Είχα τις μετοχές του για το κανάλι

    Νέες αποκαλύψεις από Καλογρίτσα: Παρουσίασε sms με τον Νίκο Παππά

    Συμπαράσταση Πολάκη στον Παππά σε… μεζεδοπωλείο



    ΣΧΟΛΙΑ