ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου της χώρας», σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με όσα είπε η κυρία Γεννηματά για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Ειδικότερα σε σχόλιο του σχετικά με τη δήλωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, τονίζει πως «ενώ όλοι καταλαβαίνουν ότι η κρίσιμη κάλπη της 7ης Ιουλίου θα κρίνει αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις σκληρές και αντιλαϊκές μνημονιακές πολιτικές της Ν.Δ. ή θα συνεχίσει με προοδευτική διακυβέρνηση και πολιτικές κοινωνικής προστασίας, η ίδια επιμένει εμμονικά στο μονομέτωπο αγώνα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
«Καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «να αγνοήσουν τις ανούσιες αντιπαραθέσεις για μικροεξουσίες. Σήμερα να στηρίξουν χωρίς δισταγμό προοδευτικά ψηφοδέλτια στους δήμους και στις περιφέρειες όπου αναμετρώνται προοδευτικοί υποψήφιοι με εκπροσώπους της Ν.Δ.».
«Και από αύριο», προσθέτει, «όλοι και όλες μαζί να δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για τη νίκη της προόδου έναντι της συντήρησης στη κρίσιμη μάχη των εθνικών εκλογών που θα κρίνει το μέλλον της χώρας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.