• Πολιτική

    Στα μαχαίρια Λοβέρδος με Καμμένο: Δεν συμμετέχουμε σε επικίνδυνες αρλούμπες!

    Kammenos loverdos


    Η ένταση που έχουν προκαλέσει οι τουρκικές προκλητικές δηλώσεις μεταφέρεται και στο εσωτερικό της ελληνικής πολιτικής σκηνής, μετά την πρόταση του Πάνου Καμμένου για διεξαγωγή της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στο Καστελόριζο, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μέλη της θα ενημερωθούν για τοπικά θέματα.

    Η πρόταση Καμμένου βρήκε την άρνηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία χαρακτηρίζει επικίνδυνη, χωρίς σοβαρότητα και ανεύθυνη την πρόταση.

    «Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της Ελλάδας απαιτούν σοβαρότητα στους χειρισμούς, αποφασιστικότητα, αλλά και σύνεση. Στις επικίνδυνες επικοινωνιακές “αρλούμπες” εμείς δεν συμμετέχουμε και το δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή», δήλωσε σχετικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

    Ο κ. Καμμένος είχε προτείνει την ιδέα εδώ και μέρες και είχε αποστείλει σχετική πρόσκληση στα μέλη της Επιτροπής την ημέρα που επισκέφτηκε το Πεντάγωνο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτός από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τόσο το ΚΚΕ όσο και Ποτάμι έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραστούν.

    Στη δήλωση του κ. Λοβέρδου απάντησε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας. «Το ΠΑΣΟΚ έχει συνδέσει το Καστελόριζο με την καταστροφική δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για την είσοδο της χώρας μας στα μνημόνια. Αντιλαμβανόμαστε τις ενοχές τους, λυπούμαστε, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε δίπλα στο Καστελόριζο», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και οι Τούρκοι τον χαβά τους: “Είναι γνωστή η στάση της χώρας μας με την κυριαρχία στα Ίμια”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμα μετανάστευσης από την Τουρκία – Αυξάνονται οι πολίτες που αγοράζουν σπίτια στη χώρα μας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κόκκινος» συναγερμός στις Ένοπλες Δυνάμεις – Όλα έτοιμα για πόλεμο στο Αιγαίο



    ΣΧΟΛΙΑ