• Top Stories

    «Καρφί» Κούλογλου για Γεροβασίλη: «Στην πολιτική πρέπει να το δείχνεις πως είσαι τίμιος» (video)

    Κούλογλου


    Το «καρφί» του εναντίον της Όλγας Γεροβασίλη, αναφορικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της, πέταξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

    Ο κ. Κούλογλου βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με το οποίο η κ. Γεροβασίλη συνέχιζε να είναι συνιδιοκτήτρια εταιρείας που συνεργαζόταν με το δημόσιο, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζε να είναι βουλευτής.

    Αν και αρχικά ανέφερε πως δεν γνωρίζει την υπόθεση σε βάθος, ο κ. Κούλογλου συνέχισε λέγοντας πως «Οι βουλευτές πρέπει να είναι τυπικοί, όλοι το κάναμε. Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας…».

    Επίσης αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κούλογλου είπε ότι «τέλος Ιανουαρίου θα φανεί αν ο Σόιμπλε υποχωρήσει». Είπε ότι ελπίζει να κλείσει η αξιολόγηση γιατί αν δεν γίνει «πάνε να σε ρίξουν και πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις». «Αν δε δώσουν την ευκαιρία να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης τότε είναι εμφανές ότι δεν θέλουν να δώσουν λύση. Ο Σόιμπλε έχει εκδικητική συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά.

    Υπενθυμίζεται πως η αποκάλυψη γύρω από την κ. Γεροβασίλη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τα οποία ζήτησαν την άμεση παραίτηση της υπουργού, καθώς θεωρούν πως παραβιάζει τις διατάξεις της νομοθεσίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λώρη Κέζα: Και τώρα τρελοκόριτσο γελάς (παραγγελιά Γεροβασίλη)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό. Γεροβασίλη: Τρία χρόνια παράνομα βουλευτής; – Τι αποκαλύπτει το πόθεν έσχες της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!



    ΣΧΟΛΙΑ