• Πολιτική

    Πολάκης: Στοχοποιούμαι γιατι με ζηλεύουν!

    Πολάκης

    Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας


    Φαίνεται πως δεν τα είχαμε ακούσει όλα από το στόμα του Παύλου Πολάκη! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε πως οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν επειδη τον…ζηλεύουν. Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φοβάται, παρά τις κλήσεις που δέχεται στο τηλέφωνό του με απόκρυψη και ο ίδιος και συγγενικά του πρόσωπα.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρώντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για πράξεις και παραλήψεις που οδήγησαν σε εκτίναξη της φαρμακευτικής δαπάνης και εύνοια της Novartis και άλλων φαρμακοβιομηχανικών υποστήριξε ότι στοχοποείται λόγω ζήλειας και μη ξεχνώντας την κρητική του καταγωγή είπε και μια μαντινάδα απο το βήμα της Βουλής.

    «Θα κλείσω με μια μαντινάδα που την αφιερώνω και στην αντιπολίτευση και στους συντρόφους μου στην κυβέρνηση: Δεν θέλω δανεικά φτερά πετώ με τα δικά μου γι αυτό πολλοί ζηλεύουνε εμέ το πέταγμά μου».

    Ενώ σε άλλο σημείο υποστήριξε «Όσο και αν με ψάξετε. Όσα τηλέφωνα και να με πάρετε με απόκρυψη, εμένα και τα συγγενικά μου πρόσωπα. Λαγούμι να σκάψατε από εδώ ως απέναντι στη γη, εμένα μέσα δεν θα με βρείτε».

    Παράλληλα, για τον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που τοποθέτησε πρόσφατα στην διοίκηση του νοσοκομείου Σαντορίνης είπε «Τα σάπια ΜΜΕ μας επικρίνουν γιατί τοποθετήσαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ, κάτοχο πτυχίου πολιτικού μηχανικού διοικητή, που έβαλε πλάτη από την πρώτη στιγμή για την ανέγερση και λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης».

    «Δεν αξίζει το κόπο να σταθώ στο επί της ουσίας της κατηγορίας για σύσταση προανακριτικής που έφερε η ΝΔ. Απάντησαν διεξοδικά οι προηγούμενοι. Η εικόνα σήμερα δείχνει τι κεφαλοκλείδωμα υπέστη ο Μητσοτάκης από τον Σαμαρά που τν ανάγκασε να καταθέσει μια πρόταση ως κίνηση πανικού. Βλέπω 6-7 βουλευτές της ΝΔ  γι αυτό το κατά τα άλλα μεγάλο σκάνδαλο» είπε αρχικά ο κ. Πολάκης για να περάσει στην αντεπίθεση: «Μας κατηγορείτε γιατί μας δώσατε νοσοκομεία με 740 εκατ. ευρώ χρέη και φτάσαμε το 2017 να έχουμε πλεόνασμα 370 εκατ. ευρώ.

    Μας παραδώσατε πρωτοβάθμια με απολυμένους και εμείς στήσαμε 30 ΤΟΜΥ και φέραμε 3.500 νέους εργαζόμενους. Μας κατηγορείτε γιατί διαγράψαμε τα χρέη των ανασφάλιστων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ κατά Τσίπρα: Δεν πιστεύει κανένας τον πρωθυπουργό των φόρων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή προστατεύουν Κουρουμπλή, Πολάκη και Ξανθό από την προανακριτική

    ΝΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Κουρουμπλής: Συκοφάντες, ζητήστε μου συγγνώμη!



    ΣΧΟΛΙΑ