• Πολιτική

    ΝΔ κατά Τσίπρα: Δεν πιστεύει κανένας τον πρωθυπουργό των φόρων

    • NewsRoom


    Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση με μια δηκτική ανακοίνωση, σχολιάζοντας την ομιλία του στην ΓΣΕΒΕΕ, κατά την οποία εξήγγειλε πως επιμελείται έναν οδικό χάρτη μείωσης της φορολογίας. Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για την υπερφορολόγηση των πολιτών και αποκαλούν τον Αλ.Τσίπρα “πρωθυπουργό των φόρων” .

    «Ύστερα από τρία χρόνια, και αφού διέλυσε τη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους Έλληνες, ο Πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας αντιλήφθηκε επιτέλους αυτό που του λέγαμε από την πρώτη στιγμή: Ότι η υπερφορολόγηση, που ήταν συνειδητή επιλογή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όχι μόνον πλήττει τα εισοδήματα των πολιτών, αλλά υπονομεύει και την ανάπτυξη της χώρας», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα,

    Τέλος η ΝΔ , παρατηρεί ότι: «Σήμερα, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι επεξεργάζεται έναν οδικό χάρτη μείωσης της φορολογίας. Καθώς όμως ουδείς πια τον πιστεύει, έχουμε να του κάνουμε μια αντιπρόταση. Αντί να δίνει για μια ακόμη φορές ψεύτικες υποσχέσεις, ας επεξεργαστεί καλύτερα έναν οδικό χάρτη ομαλής και γρήγορης εξόδου του από τη διακυβέρνηση».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Λοβέρδος: Ανήθικο το πεονέκτημα της κυβέρνησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρά Βενιζέλου κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ως θρασύδειλοι αποφεύγετε την αναζήτηση της αλήθειας»



    ΣΧΟΛΙΑ