ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση επικράτησε στο διεθνές αεροδρόμιο της Πράγας, έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Οι αρχές στην Πράγα διέταξαν την άμεση εκκένωση του Terminal 2, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής και η ειδική μονάδα αντιμετώπισης εκρηκτικών μηχανισμών.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, ορισμένες πτήσεις ματαιώθηκαν, ενώ πολλές παραπέμφθηκαν σε άλλους διαδρόμους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες.
Στο terminal 2 υπήρχαν αρκετές δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μετακινηθούν συντονισμένα και υπό τις οδηγίες των υπευθύνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας υπερτυχερός κερδίζει πάνω από 16 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ – Τα τυχερά νούμερα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγωγή στις σχολές Λιμενικού Σώματος μέσω Πανελληνίων. Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤ: Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό πολιτισμό – Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μυταράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ κατηγορεί τις ευρωπαϊκές χώρες ότι παίζουν “επικίνδυνο παιχνίδι” στη Γροιλανδία
- Καρυστιανού: «Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσεις, ετοιμαζόμαστε»
- Άκης Σκέρτσος: Περισσότερη ασφάλεια και στη θάλασσα
- Η βόλτα του Μητσοτάκη στο Μαρούσι και η κουβέντα με τους πολίτες στα καταστήματα – Βίντεο