• Πολιτική

    Παπαγγελόπουλος: Να μην διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι

    • NewsRoom

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος


    «Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς , άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι ο Φοίβος. Ορκίζομαι ότι και εγώ και αυτό, δεν γνωρίζαμε ότι ο σκύλος που έπαιζε ήταν του κ. Μανιαδάκη», ήταν η δήλωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναφορικά με τα λεγόμενα του Νίκου Μανιαδάκη.

    Η δήλωση Παπαγγελόπουλου, αναφέρεται στα λεγχθέντα από τον κ. Μανιαδάκη, ότι είναι γείτονες, χωρίς να γνωρίζονται, ενώ για τον πρώην υπουργό, ο μάρτυρας δεν κατέθεσε επιβαρυντικά γεγονότα.

    Να σημειωθεί ότι χθες, τρίτη ημέρα της κατάθεσής του στη Βουλή ο κ. Μανιαδάκης ανέφερε ερωτωμένος για τον κ. Παπαγγελόπουλο ότι είναι γείτονες και ότι τα σκυλιά τους παίζουν μαζί.

    Ανέφερε ακόμη ότι τον έχει συναντήσει σε καταστήματα της γειτονιάς του τονίζοντας ότι όλο αυτό είναι μια διαβολική σύμπτωση, ότι δεν έχουν κάποια σχέση και ότι δεν έχουν μιλήσει ποτέ. Σε σχετική ερώτηση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στον κ. Μανιαδάκη αν γνωρίζει ποιος μένει δίπλα στον κ. Παπαγγελόπολο, απάντησε πώς δίπλα βρίσκεται το πατρικό του κ. Τσίπρα. «Εχετε δει συναντήσεις του κ. Παπαγγελοπουλου με τους εκεί ενοίκους;», ρώτησε ο κ. Κυρανάκης για να λάβει την αρνητική απάντηση του κ. Μανιαδάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ