Πολιτική

«Ουδέν μεμπτό» σχολιάζει το υπ. Εργασίας για τη νύφη του Αλέξη Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας


Απάντηση σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», για τη νύφη του Αλέξη Τσίπρα δίνει το υπουργείο Εργασίας. Με το δημοσίευμα, σύμφωνα με το υπουργείο  η εφημερίδα επιχείρησε να στραφεί εναντίον εργαζομένης-υπαλλήλου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), «όχι επειδή απασχολείται νόμιμα και με αυξημένα καθήκοντα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά για το όνομα και τη συγγένεια που φέρει».

Ειδικότερα, το υπουργείο για τη νύφη του Αλέξη Τσίπρα επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα εμφανίζει ως δήθεν «ρουσφέτι» το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος του ΕΦΚΑ, με τις γνώσεις και την εμπειρία της, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα θέματα οργάνωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ).

«Παράλληλα, αποσιωπά ότι, διοικητικά και οργανωτικά, η παροχή της υπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται, κατά την πάγια διαδικασία της δημόσιας διοίκησης, με παράλληλη απασχόληση. Ουδέν μεμπτό» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, ενώ διαπιστώνει ότι αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο μίας «δημοσιογραφίας» που δεν σέβεται τίποτα.

«Με “ανθρωποφαγική” διάθεση, στοχοποιεί πρόσωπα και οικογένειες για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους» σημειώνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Αικατερίνη Λιάκου, σύζυγος του αδερφού του Αλέξη Τσίπρα έχει παράλληλη άσκηση καθηκόντων στο Δημόσιο αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου, ως μετακλητή υπάλληλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Mega – Καταθέτει πρόταση για να μην πέσει «μαύρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διπλοθεσίτισα» στο Δημόσιο η νύφη του Αλέξη Τσίπρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: Ανακοπή καρδιάς η αιτία θανάτου του 17χρονου Αλέξανδρου ΤανίδηΣΧΟΛΙΑ