• First Top Stories

    Όταν ο Τσίπρας έβαλε γραβάτα (με τη βοήθεια Τζανακόπουλου) – video

    Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας γραβάτα στην εκδήλωση του Ζαππείου


    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε χθες για πρώτη φορά στην σταδιοδρομία του να φορέσει γραβάτα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για ένα επικοινωνιακό σόου.

    Με την κόκκινη γραβάτα του ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε από το Ζάππειο τη συμφωνία με το Eurogroup, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Ελλάδα έγινε μια κανονική χώρα». «Εκπλήρωσα το στοίχημα, έβαλα τη γραβάτα, αλλά τόσα χρόνια τις μάχες τις έδινα χωρίς τη γραβάτα. Κερδίσαμε τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Και από εδώ και πέρα, σε κάθε μας νίκη θα φοράω γραβάτα», σχολίασε σχετικά στην ομιλία του.

    Της ομιλίας προηγήθηκε μια «φιέστα» στο Μαξίμου όπου ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με συνεργάτες του.

    Εκεί, έβαλε την κόκκινη γραβάτα ζητώντας – λόγω απειρίας – τη βοήθεια του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

    Σε βίντεο, που δημοσίευσε ο Αλέξης Τσίπρας στο Instagram story, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φαίνεται να φτιάχνει την γραβάτα του πρωθυπουργού και εκείνος χαμογελαστός, κοιτά την κάμερα και ρωτά: «Εντάξει;» και αναχωρεί για το Ζάππειο.

    Δείτε το σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα social media o κ. Tζανακόπουλος:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα 2,5 δισ. δολ. οι εξαγορές μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές. Ποιοι πλήρωσαν τα περισσότερα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς μια κόκκινη γραβάτα (δώρο του Ζάεφ;) μόλις «έπνιξε» επικοινωνιακά τον Αλέξη Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ για Τσίπρα στο Ζάππειο: «Η θλιβερή φαρσοκωμωδία που κυβέρνησε τη χώρα φτάνει στο τέλος της»



    ΣΧΟΛΙΑ