ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεσηκωμός στα social media μετά την είδηση ότι ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης μισθώνει ακίνητα σε πρόσφυγες και μετανάστες εισπράττοντας ενοίκια από τον πακτωλό ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προχώρησε το 2018 σε αγορά οκτώ διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας σε τιμές έως και 50% κάτω της αντικειμενικής τους αξίας, ώστε να τα εντάξει στα προγράμματα φιλοξενίας που «τρέχουν» αρκετές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Η είδηση προκάλεσε κύμα κριτικής στο twitter με αρκετούς να χαρακτηρίζουν τον δραστήριο ευρωβουλευτή «επαγγελματία αλληλέγγυο» και «ανθρωπιστή με το αζημίωτο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δυσφορία και προβληματισμός για τις ενέργειες του κ. Παπαδημούλη επικρατεί και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα ξέρετε γιατί η γριά Τασία ήθελε ανοιχτά σύνορα πριν γίνουν κυβέρνηση… #παπαδημουλης
— Dimitris Galano (@dimigalano) May 18, 2020
Η καλύτερη περιγραφή ever #παπαδημουλης https://t.co/tA8XhrnAN4
— Shaker 2 Twittara™ (@Shaker2Twittara) May 18, 2020
Παπαδημουλης αριστερος με δεκαδες ακινητα νοικιαζει σε μεταναστες τρια απ’αυτα μεσο ΜΚΟ παρτε τους σπιτι σας μας λεει πληρωνεται απο ευρωπαϊκα κονδυλια που φορολογουμαστε εμεις……….
ΝΟΜΙΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ 100%— gregory taliouris (@GrigorisSketos) May 18, 2020
Ένα ένα τα κτίρια Σπύρο εκκενωνονται για να προλάβει ο Παπαδημουλης να ελέγχει ποιό είναι κατάλληλο για τον εμπλουτισμό της συλλογής του.
— DOMINATOR ???????? (@ILIASDOMINATOR) May 18, 2020
Παπαδημούλης για τα 8 ακίνητα δηλωμένα στο πόθεν έσχες: Τρία είναι μισθωμένα από ΜΚΟ που φιλοξενούν πρόσφυγες https://t.co/yEeI76RMNB…Εξοντωμένος είσαι απο μόνος σου Παπαδημούλη!
Και μόνο που παίρνεις ενοίκια απο ΜΚΟ και το ομολογείς είσαι διαπλεκόμμενος!— test tester (@hellasspecial) May 18, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εμανουέλ Μακρόν: Αποφυλακίστηκαν, ύστερα από τριάμισι χρόνια, δύο Γάλλοι που κατηγορούνταν για κατασκοπεία
- Βάντεφουλ (ΥΠΕΞ Γερμανίας): Ταυτίζομαι με τις απόψεις του Μερτς για τον επαναπατρισμό των Σύρων προσφύγων
- Λευκός Οίκος κατά Mamdani για τα σχόλιά του περί ευθύνης Τραμπ στις απειλές για βόμβες: «Καμία απόδειξη»
- Μακρόν: Δεν προτίθεμαι να δώσω τα συναισθήματα των εφήβων μας σε ανθρώπους που θέλουν να διαφημίζουν προϊόντα