ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπήρξε ο Έλληνας Ευρωβουλευτής με τη μεγαλύτερη επιρροή στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, σύμφωνα με τις επίσημες εκθέσεις αξιολόγησης ανεξάρτητων Ευρωπαϊκών Οργανισμών και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για 10 συνεχή έτη.
“Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες, μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική” αναφέρει ο απερχόμενος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στα social media.
“Θα συνεχίσω, μακριά από αιρετά αξιώματα, να υπηρετώ τις ίδιες αξίες ως ενεργός πολίτης. Εδώ θα βρείτε τον δημόσιο απολογισμό μου: https://papadimoulis.gr/30524/” καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
ΟΑΣΘ: Πάνω από 180 οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί για την κάλυψη μίας εκ των 40 νέων θέσεων
Νίκος Παπαθανάσης: Νέο Επενδυτικό Ταμείο με την ονομασία EOS Hellenic Renaissance Fund II
ΟΠΑΠ: ανακαινίζει σχολεία για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην πλημμυροπαθή Καρδίτσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
