• Πολιτική

    Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διέλυσαν μαγαζί στο Κολωνάκι

    • NewsRoom


    Με το «καλημέρα σας» ξεκίνησαν τα επεισόδια πριν το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, καθώς οπαδοί της ουκρανικής ομάδας διέλυσαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης κεντρικό καφέ επί της οδού Τσακάλωφ, φέρνοντας μάλιστα τον πανικό και σε ανυποψίαστους θαμώνες. Μάλιστα, πρόκειται για το μαγαζί Ruins, που έχει ανοίξει στον κοσμικό δρόμο τον τελευταίο χρόνο.

    Στο εν λόγω καφέ, κάθονταν μια παρέα πέντε Ρώσων. Οταν αποχώρησαν από το μαγαζί στο παρακάτω στενό,  περνούσε μια ομάδα Ουκρανών φιλάθλων της Ντιναμό Κιέβου, 15 με 20 κατά ορισμένους -40 κατά άλλες πληροφορίες- άρχισαν να τους κυνηγούν. Οι Ρώσοι μπήκαν στο μαγαζί ξανά για να σωθούν και οι Ουκρανοί έκαναν ντου στο μαγαζί. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και λεκτικά επεισόδια, έφυγαν τασάκια, έσπασαν τζαμαρίες κτλ.

    Το συμβάν διήρκεσε αρκετά λεπτά και έληξε με την αποχώρησή τους, η οποία άφησε πίσω της μεγάλες υλικές ζημιές στο μαγαζί που ξέσπασαν την οργή τους.

    Παρά τις συνεχείς κλήσεις προς την Αστυνομία από τους υπεύθυνους του καφέ και επιχειρηματίες παρακείμενων μαγαζιών, καμιά μονάδα δεν επενέβη άμεσα, αλλά μετά από αρκετή ώρα, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ και πραγματοποιήθηκαν περίπου 15 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν μαχαίρια και σιδηρογροθιές.

    Η κατάσταση στον πεζόδρομο έχει ηρεμήσει πλέον και μένει να δούμε αν θα συνεχιστούν τα έκτροπα σε λίγες ώρες, καθώς στις 22:05 ξεκινά ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έμπασε νερά η γυάλινη οροφή της Βουλής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη μυστική μεταγωγή του Νίκου Παλαιοκώστα στην Πάτρα (video)          



    ΣΧΟΛΙΑ