ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ηΡωσίαθα έπρεπε να συμμετέχει στη συνάντηση της G7, καθώς ετοιμαζόταν να πάρει το αεροπλάνο για τον Καναδά προκειμένου να συμμετάσχει στην τριήμερη διάσκεψη.
Οι υπόλοιποι ηγέτες της Ομάδας των Επτά παραδοσιακών βιομηχανικών χωρών αναμένεται να συγκρουστούν με τον Τραμπ, αφού θα τον πιέσουν να άρει τις κυρώσεις στον χάλυβα και στο αλουμίνιο οι οποίες φοβούνται ότι θα οδηγήσουν σε εμπορικό πόλεμο.
Ο Τραμπ αναμένεται να αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τη Σιγκαπούρη προκειμένου να ετοιμαστεί για μια σύνοδο κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την Τρίτη 12 Ιουνίου.
Κρεμλίνο: Επικεντρωνόμαστε σε άλλες συναντήσεις κι όχι στην G7
Η Ρωσία επικεντρώνει την προσοχή της σε μεγάλο βαθμό σε άλλες συναντήσεις παρά στην G7, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Ρωσίας Βλ. Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τη δήλωση Τραμπ.
“Δίνουμε έμφαση σε άλλες συναντήσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Ελλάδα ο Τραμπ το Σαββατοκύριακο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής Τραμπ-Κιμ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Vladimir Lisin: Ο ηλεκτρολόγος από τη Σιβηρία που έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THE DOLLI: Η Αθήνα με μια νέα ματιά και την εκλεκτή αισθητική της Pauline Karpidas
- H «άγνωστη» τουρκική πρόκληση στο Αγαθονήσι, το Top Secret της Κίμπερλι, ο ελληνικός σκέτος του Χασάπη και ο Φραπές και η «κόμισσα» Ματσούκα
- Ιωάννα Μαρινοπούλου: Η ξανθιά καλλονή, ο έρωτας κι ο γάμος με τον Πάνο Μαρινόπουλο και η νέα ζωή με τον Ferragamo
- Προϋπολογισμός 2026: Tο τίμημα της χαμένης δεκαετίας