• Πολιτική

    Ο Πετσίτης ήταν… εθελοντής λέει τώρα ο Παππάς

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς και Μανώλης Πετσίτης

    Νίκος Παππάς και Μανώλης Πετσίτης


    Για τη σχέση του με το Μανώλη Πετσίτη αποφάσισε να μιλήσει ο Νίκος Παππάς, μετά το σάλο που έχει δημιουργήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι «δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση».

    Σύμφωνα με τον κ. Παππά με τον Μανώλη Πετσίτη είχαν χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα.

    «Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄ αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης» συνέχισε ο κ. Παππάς προσθέτοντας ότι κάποιοι πιάνονται από υποθέσεις που δεν αφορούν διαχείριση δημόσιου χρήματος.

    «Αυτά έρχονται και παρέρχονται και δεν επηρεάζουν τις πολιτικές τάσεις. Επειδή η Νέα Δημοκρατία πνίγεται σε Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ , προσπαθεί να κατασκευάσει κάτι για να ισοφαρίσει την κατάσταση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση Πετσίτη: Οι «αμαρτωλές» σχέσεις με την Κύπρο και τις offshore του Λαυρεντιάδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» στα θεμέλια της κυβέρνησης η υπόθεση Πετσίτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Πετσίτης γιόρταζε τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου μαζί με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ