• Πολιτική

    O Λαζαράτος είδε το βίντεο της ΓΓΕΕ και καταγγέλλει: Άκυρος ο διαγωνισμός-Δεν είχαν κάμερα στον Καλογρίτσα (video)

    • Αθηνά Λαρδή
    Πάνος Λαζαράτος.

    Πάνος Λαζαράτος. Καθηγητής Νομικής Σχόλης Αθηνών


    Λόγο περί άνισης μεταχείρισης των διαγωνιζομένων για τις τηλεοπτικές άδειες κάνει ο νομικός εκπρόσωπος του Δημήτρη Κοντομηνά, Πάνος Λαζαράτος, αφού όπως καταγγέλλει το μοναδικό δωμάτιο που δεν είχε κάμερα ήταν αυτό του κ.Καλογρίτσα.

    «Ξεκίνησε η μελέτη του υλικού και υπάρχει ένα σημαντικό εύρημα. Ενώ όλες οι πόρτες όλων των διαγωνιζομένων φαίνονται από κάμερες, στην πόρτα του κ. Καλογρίτσα δεν υπάρχει κάμερα. Μπορεί κάποιος να την δει στην κάμερα στην άκρη, με πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει μεγάλη, σοβαρή ανισότητα στον τρόπο με τον οποίο καταλήφθηκαν οι άλλοι διάδρομοι και ο διάδρομος του κύριου Καλογρίτσα», δήλωσε ο Πάνος Λαζαράτος.

    Ο εκπρόσωπος του κ. Κοντομηνά τόνισε ότι «τίθεται σοβαρό θέμα για το σύνολο του διαγωνισμού, για πολλούς λόγους, αλλά για ένα σημαντικότερο: Ο κύριος Καλογρίτσας συμμετείχε σε αυτή τη διαδικασία με χρήματα που δεν είχε. Αυτό σημαίνει ότι όλη του η οικονομική συμπεριφορά επηρέασε όλους τους άλλους υποψηφίους. Αυτό καθιστά τον διαγωνισμό στο σύνολό του ως προβληματικό».

    https://www.youtube.com/watch?v=2h33IM_SCYI

    Λίγο νωρίτερα, και ενώ ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος με άρθρο του στο mononews.gr είχε προβλέψει την κατάληξη στην υπόθεση Καλογρίτσα, ο Ι. Καλογρίτσας, με μια “πύρινη” ανακοίνωση δήλωσε πως  αποχωρεί από την κούρσα για την απόκτηση της πολυπόθητης τηλεοπτικής άδειας εθνικής εμβέλειας, καθώς όπως αναφέρει δεν μπορεί να υπομείνει άλλο την ανθρωποφαγία σε βάρος του ιδίου και της οικογένειας του. Ο κ. Καλογρίτσας τονίζει πως αποχωρεί για να προστατεύσει την οικογένειά του παρότι χάνει 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχει καταθέσει.

    Παράλληλα εξαπολύει οξύτατη επίθεση σε βάρος των συνεδιεκδικητών του Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Κοντομηνά, κατηγορώντας τους ανοιχτά για φοροδιαφυγή :”Η φοροδιαφυγή για την οποία ελέγχεται ο κύριος Αλαφούζος ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ και η φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορείται ο κύριος Κοντομηνάς, ύψους 41 εκατομμυρίων, αποδόθηκαν σε μένα που δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ και δεν έχω καμία καταδίκη. Όπως έκαναν σε όλη τους την πορεία αντέστρεψαν την πραγματικότητα. Η διαπλοκή ανακάλυψε διαπλοκή σε μένα που ούτε εργολάβος είμαι, ούτε δημόσια έργα παίρνω. Αυτοί που έπαιρναν θαλασσοδάνεια με (κατ’ ομολογία τους) «αέρα» και έφτιαξαν ζημιογόνες επιχειρήσεις, οι οποίες αφήνουν εργαζόμενους στο δρόμο, απέδωσαν σε εμένα – έναν άγνωστο αλλά σίγουρα όχι διαπλεκόμενο που ταλάνισε τη δημόσια ζωή επί χρόνια – όλα τα κακά.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/sto-xefoto-o-ivan-ine-etimos-o-savvidis-na-dosi-ta-chrimata/77176

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/plirose-ke-o-kiriakou-meni-mono-o-kalogritsas/77140



    ΣΧΟΛΙΑ