ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η παράταξή μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία. Ειναι μια απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό σε μια αριστερή προοδευτική παράταξη. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν ακούραστα για τη μεγάλη αυτή δημοκρατική γιορτή», είπε ο κ. Παππάς κι ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του.
«Όπως τώρα, όπως και πάντα θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης ώστε να γίνει πιο δυνατή και θα συνεχίσω με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο. Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι, τους οποίους ευχαριστώ για το υψηλό ήθος, έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, δήλωσε ο Νίκος Παππάς.
Στην ερώτηση αν θα στηρίξει κάποιον την επόμενη ημέρα, απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ευχαριστώ χωρίς να δώσει στίγμα, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως ρυθμιστή της κατάστασης.
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Κασσελάκης: «Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα σύντομα προοδευτική κυβέρνηση»
Ελαιόλαδο: Γιατί είναι στα ύψη οι τιμές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμερικανικά ομόλογα: «Παγωμένο» στο 5% το 10ετές ενόψει Fed – Πάνω από 90% οι πιθανότητες για αύξηση επιτοκίων
- ΗΠΑ: Άλμα 6,97% στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων – Σε υψηλό έτους
- Ανδρουλάκης: Το δίλημμα Μητσοτάκης ή Ερντογάν είναι προσβλητικό για τη Δημοκρατία
- Porsche Cayenne Electric: Ακόμη περισσότερες επιλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.