• Πολιτική

    Νίκος Παππάς: Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς, υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

    Νίκος Παππάς, τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ


    «Η παράταξή μας βγαίνει πιο δυνατή από αυτή τη διαδικασία. Ειναι μια απόδειξη ότι πρέπει να προχωρήσουμε ταχύτατα στον μετασχηματισμό σε μια αριστερή προοδευτική παράταξη. Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν ακούραστα για τη μεγάλη αυτή δημοκρατική γιορτή», είπε ο κ. Παππάς κι ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του.

    «Όπως τώρα, όπως και πάντα θα αγωνίζομαι για την ενότητα της παράταξης ώστε να γίνει πιο δυνατή και θα συνεχίσω με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου να υπερασπίζομαι όσα με καθαρότητα παρουσίασα στην προεκλογική περίοδο. Από αύριο όλοι οι συνυποψήφιοι, τους οποίους ευχαριστώ για το υψηλό ήθος, έχουμε υποχρέωση να υπηρετήσουμε την ανάγκη για μια μεγάλη προοδευτική αλλαγή, δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

    Στην ερώτηση αν θα στηρίξει κάποιον την επόμενη ημέρα, απάντησε με ένα χαμόγελο κι ένα ευχαριστώ χωρίς να δώσει στίγμα, ενώ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως ρυθμιστή της κατάστασης.

    Διαβάστε επίσης:
    Στέφανος Κασσελάκης: «Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα σύντομα προοδευτική κυβέρνηση»

    Ελαιόλαδο: Γιατί είναι στα ύψη οι τιμές

    Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης με 45,47% έναντι 36,21% της Αχτσιόγλου – Την επόμενη Κυριακή ο β’ γύρος



    ΣΧΟΛΙΑ