Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: «Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα σύντομα προοδευτική κυβέρνηση»

  • NewsRoom
Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


«Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση που σηματοδοτεί το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα», ανέφερε στη δήλωσή του στην Κουμουνδούρου ο νικητής του πρώτου γύρου της εσωκομματικής εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Όπου είχα πάει την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε “να αντέξεις”, λόγω των επιθέσεων που δεχόμουν, τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν “είσαι η ελπίδα μας”. Θέλω να τους πω ότι η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί, όχι μόνος μου, και για να γίνει η ελπίδα πράξη να επιστρέψουμε την επόμενη Κυριακή στις κάλπες, να κερδίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου».

Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε τη δήλωσή του εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τις απώλειες στη Λιβύη. «Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των ανθρώπων αυτών. Αυτοί είναι οι ήρωες της κοινωνίας».

Ακολούθως ευχαρίστησε «από καρδιάς όλους του εθελοντές, όχι μόνο εκείνους που δούλεψαν για τη δική μου καμπάνια αλλά και τη διαδικασία των εκλογών».

Διαβάστε επίσης:
Άγνωστοι επιτέθηκαν στα γραφεία της Attica Group

Άδωνις Γεωργιάδης στο «Mononews»: «Δυο χρόνια νωρίτερα το ξεπάγωμα των τριετιών» – Οι νέοι μισθοί από 1/1/2024 στον ιδιωτικό τομέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης με 45,47% έναντι 36,21% της Αχτσιόγλου – Την επόμενη Κυριακή ο β’ γύροςΣΧΟΛΙΑ